Kõige rohkem Eesti sportlasi teeb Torinos kaasa murdmaasuusatamises — 14. Meestest on olümpiakandidaadid Andrus Veerpalu, Jaak Mae, Anti Saarepuu, Erkki Jallai, Raul Olle, Priit Narusk, Kaspar Kokk, Peeter Kümmel, Aivar Rehemaa. Naistest kandideerivad viiele kohale koondises Kristina Šmigun, Silja Suija, Kaili Sirge, Piret Pormeister, Tatjana Mannima ning Jana Rehemaa, teatab etvsport.

Laskesuusatajaid lähetab EOK Torinosse 6 — viis meest ja üks naine. Koondise kohtadele kandideerivad Indrek Tobreluts, Dimitri Borovik, Roland Lessing, Janno Prants, Margus Ader, Priit Viks, Kauri Kõiv, Eveli Saue ja Sirli Hänni.

Esmakordselt osalevad Eesti sportlased olümpiamängudel lumelauasõidus, mille 3-liikmelisse esindusse kandideerivad Mario Visnap, Mark Duubas ja Kadri Pihla.

Iluuisutamises on olümpiakandidaatideks paarissõitjad Diana Rennik ja Aleksei Saks ning naiste üksiksõidus Jelena Glebova.

Mäesuusatamises kandideerivad olümpiakoondisesse Deyvid Oprja ja Tiiu Nurmberg, suusahüpetes Jens Salumäe ja Jaan Jüris ning kahevõistluses Tambet Pikkor.

Eesti olümpiadelegatsiooni lõplik koosseis kinnitatakse 18. jaanuaril 2006.