"Ma poleks sellisest asjast mitte kunagi osanud unistada! Olin enne lihtsalt selle üle õnnelik, et koondisesse pääsesin," rääkis Tšerõšev pressikonverentsil.

Iseäranis kaunis oli Tšerõševi teine tabamus, mis tegi esimesel üleminutil seisuks 4:0.

"Minu teist väravat harjutasime trennis päris kaua. Tahtsin Dzjuba läheduses olla, ta võitis õhuvõitluse ning ma lihtsalt lõin palli - mul ei olnud aega mõelda!"

Venemaa koondise peatreener Stanislav Tšertšessov oli rahulik enne mängu ning jäi samasuguseks ka mängu ajal, kui venelaste jaoks kõik hästi sujus.

"Mõnikord pakume fännidele rõõmu, teinekord mitte. Kõigest hoolimata oleme oma tegemistes ausad. Olin eile rahumeelne ja olen seda ka täna, sest tunnen oma mängijaid, nendega on rõõm koos töötada. Kõik treenerid sõltuvad oma mängijatest, seetõttu saangi rahulik olla. Miks peaksin muretsema?" arutles Tšertšessov.

Saudiaraablaste argentiinlasest peatreener Juan Antonio Pizzi tunnustas samal ajal venelaste head mängu. "See oli raske kohtumine, saime suure ja ootamatu kaotuse. Venemaa mängis väga hästi, meie ei tundunud samal ajal üldse heas vormis olevat. Ma ei usu, et vastased tegid midagi, mis meid üllatas - meie kehv esitus selgitab skoori. Peame nüüd oma strateegiat muutma, selle mängu unustama ja järgmisele matšile mõtlema. Usun oma mängijatesse."