Tippjalgpalli komisjoni kuuluvad kõigi Meistri- ja Esiliiga jalgpalliklubide esindajad, EJLi peasekretär ning turundusjuht. Komisjoni esimeheks on ASi Jalajälg omanik, pikaajalise brändiloomise kogemusega Are Altraja.

Esimesest koosolekust võtsid osa 15 klubi esindajad: Ants Juhvelt (FC TVMK ja FC TVMK II), Aivar Pohlak (FC Flora ja FC Flora II), Viktor Levada (FC Levadia ja FC Levadia II), Vladimir Karev (JK Merkuur), Kalle Pähn (JK Tammeka), Aivar Kuningas (JK Tulevik ja JK Tulevik II), Ivo Tahk (JK Vaprus), Boriss Dugan (FC Ajax), Viktor Neztšeretnõi (JK Dünamo), Marek Naaris (FC Elva) ning Kaido Mägi (JK Kalev). Puudusid FC Warrior Valga, FC Kuressaare, JK Transi, FC Lootuse ja Nõmme Kalju esindajad.

Järgmine Tippjalgpalli komisjoni koosolek toimub 27. veebruaril, mil plaani järgi kuulatakse ära Soome jäähokiliiga ja Taani jalgpalliliiga kogemused ning arutatakse kõigi Meistri- ja Esiliiga klubide nägemust Eesti jalgpalliliiga kohta. Erinevatel tööstaadiumitel on plaanis komisjoni töösse kaasata ka teiste alade spetsialiste.