Koduplatsil Himikule napilt 61:63 alla jäänud Rock alustas kohtumist Ukrainas võrdlemisi uimaselt, kui koheselt 0:7 kaotusseisu jäädi. Seejärel saadi kaotusnumbrid küll kohati väiksemaks, aga laias laastus see vahe ka poolajani säilis.

Riietusruumist tulles tegi kodumeeskond aga oluliselt kõvemat pressingut ja see tõi ka tulemuse, kui Gert Kullamäe hoolealused 3. veerandajal vaid 6 silma viskasid. Viimasel 10-minutilisel perioodil andsid mõlemad meeskonnad pingevabas õhkkonnas võimaluse mitmele varumehele ja lõpusireeni kõlades põlesid tablool Himiku 81:56 võidunumbrid.

Taaralinlaste ridades ükski mängumees täna kahekohaliste arvu punktideni ei jõudnud. Parimana viskas 9 silma Evaldas Žabas, Tanel Kurbase nimele jäi 8 punkti. Mängu lõpuks said käe valgeks kõik väljakul käinud Rocki mehed. Väljatoomist väärivad neist Kristen Meister, Gert Dorbek ja Kent-Kaarel Vene, kellest igaüks 6 punkti viskas.

Alagrupiturniiri täiseduga läbinud Himiku ridades viskasid resultatiivseimatena 13 punkti koguni kolm meest - Volodymyr Koniev, Matthew Shaw ja Vitalii Malchevskyi.

Rocki järgmised vastased suurliigadest

Edasipääsu R-vahegruppi tagas lisaks Rockile D-alagrupi võitja, Prantsuse klubi Elan Chalon. Tegemist on 2012. aasta Prantsusmaa meistriga, kes kahel viimasel hooajal koduliigas konkurentsist langenud veerandfinaalis.

Teine vastane tuli Rockile E-alagrupist, mille teisele kohale kandideerisid enne viimast mängu prantslaste STB Le Havre, Rootsi klubi Boras Basket ja Itaalia meeskond Pallacanestro Cantu. Kui Cantu oleks täna austerlaste Kapfenbergi Bullsi (enne tänast 1 võit, 4 kaotust) alistanud, pääsenuks nad edasi alagrupi võitjatena ja Rockil tulnuks rinda pista prantslastega. Cantu sai aga üllatusliku 91:95 kaotuse ja seega läheb Rock vastamisi hoopis Itaalia liiga hetke 11. meeskonnaga.

Viimaseks vastaseks tuli Rockile H-alagrupi teise koha omanik ning selle positsiooni kindlustas endale täna Kalev/Cramost 91:87 üle olnud Kranojarski Jenissei.

Vahegrupis mängivad taaskord kõik meeskonnad omavahel kodus ja võõrsil läbi ning kaks esimest pääsevad 16 parema hulka play-offi.