Pärnakad alustasid mängu hästi - kui pärast avaveerandit oli seis viigiline 15.15, siis poolajale läks suvepealinna meeskond juba 37:33 eduseisus. Esimese 20 minuti jooksul tugines Pärnu edu suuresti Sandis Silavsil.

Valitsev Eesti meister Kalev ei suutnud mängu muudatust tuua ka teisel poolajal ning neljandale veerandile läksid Heiko Rannula hoolealused 58:52 eduseisus. Viimasel neljandikul suutsid pärnakad edu hoida ning võtta 10-punktilise võidu. Pärnakate koosseisust puudus seejuures nende suurim korvialune jõud Renato Lindmets.

Sandis Silavs kogus üleplatsimehena 23 punkti, Ronaldas Rutkauskas lisas 18 ning viimasel veerandil suisa 8 punkti järjest pärnakatele toonud Silver Leppik 17 punkti. Kalevi tulemuslikumad olid Rolands Freimanis 16 ja E. J. Singler 14 punktiga. Mõlemapoolset rabedat mängu iseloomustab ehk kõige paremini pallikaotuste arv: Kalevil 21 ja Pärnul 18.

Kalevil oli enne tänast kaotust võitnud kõik 18 tänavusel hooajal Eesti ja Balti liigas peetud mängu. Meeskond jätkab siiski Balti liiga A-alagrupi liidrina, olles kogunud 6 võitu ja 1 kaotuse, Pärnule oli tänane võit 5 kaotuse kõrval alles teine.

Vaata kohtumist täispikkuses!