Esimesel veerandajal käis väljakul tasavägine heitlus ning Rock oli ees vaid nelja punktiga 22:18. Otsustavaks saigi teine veerand, kus tartlased panid oma paremuse maksma ja said vaheajaks ette 20 punktiga.

Lõpuvileks vahe küll pisut vähenes aga võit läks kindlalt siiski Tartule.

Poolfinaalis oli Rock jagu saanud TTÜ/A.Le Coqist ja Pirita Kalevist.

Karikavõitjate parimad punktitoojad olid Tanel Tein 22, Toomas Kandimaa 15 ja Heiko Rannula 13 punktiga. Piritale tõid võrdselt 24 punkti Erki Kivinukk ja Erkki Sadam, Gerd Kiili lisas 14 punkti. Meeste karikavõitjateks Tartu Ülikool Rock koosseisus tulid järgmised mängijad: Heiko Rannula, Toomas Liivak, Martin Viiask, Tanel Tein, Toomas Kandimaa, Tarmo Kikerpill, Vallo Allingu, Marek Doronin, Asko Paade, Antti Vasar, Andrus Renter, Vallo Reinkort ja Silver Leppik. Meeskonna treenerid on Jüri Neissaar ja Tõnu Lust, esindaja Meelis Pastak. Parima mängija auhinna Tartu Ülikool Rocki poolelt pälvis Tanel Tein. Pirita meeskonnas pälvis sama auhinna Erki Kivinukk.

Eesti 2003 karikavõitjaks naistes tuli TPÜ, kes finaalis oli üle Audentes/Löfbergs Lilast tulemusega 93:76 (veerandajad vastavalt 27:14; 15:18; 28:24 ja 23:20). Parimad punktitoojad TPÜ-l olid võrdselt 25 punktiga Katrin Olmari ja Merike Anderson, Irja Zilmer lisas 13 punkti. Audentes/Löfbergs Lilale tõi Janne Rits 27, Gerli Kostla 23 ja Katri Pesu 12 punkti. Naiskonna parimateks TPÜ poolelt tunnistati Merike Anderson ja Audentes/Löfbergs Lilast Gerli Kostla.

2003 karikavõitjad on Ljudmila Kovaljova, Katrin Olmari, Pille-Riin Satsi, Kristi Kallassalu, Kristiina Verner, Merike Anderson, Kristi Smiltins, Jekaterina Ossipova, Ester Vets, Marelle Grünthal ja Irja Zilmer. Naiskonna peatreener Kersti Sirel ja esindaja Gunnar Hololei.

Poiste C2 vanuseklassi (sündinud 1990 aastal) meistriks tuli Siili PK, kes finaalis oli tulemusega 83:53 üle Art Link Märjamaa meeskonnast. Parimaks mängijaks Siili PK tunnistati Matias Lill. Art Link Märjamaa meeskonna parim oli Allar Kiirats.

Poiste A vanuseklassi (sündinud 1985-86) meistriteks tulid Tiit Soku Korvpallikooli kasvandikud, kes olid paremad KK Rakverest tulemusega 87:96. Karikavõitja poolelt tunnistati parimaks Gert Dorbek ja KK Rakvere rivistusest Anton Tõstshuk.

Poiste B2 vanuseklassi (sündinud 1988) 2003 karikavõitja on Art Link Kohila, kes alistas tulemusega 60:53 Torma SK/KK Rakvere. Parimad mängijad vastavalt Sten Laane ja Karlis Karm.