Tartus peetud kohtumine algas oodatult -kaks esimest geimi kuulusid 25:21 ja 25:22 Audentese võistkonnale. Seejärel paranes aga märgatavalt tartlaste mäng ning paremate lahendustega geimilõpud tõid sel hooajal esmakordselt Audentese Ülikooli vastu võidu, senise seitsme kaotuse kõrvale.

Tartu meeskonna parim oli 21 punkti toonud Ragnar Pähn, kes resultatiivsuse arvestuses jäi plussi 12 punktiga, resultatiivsed olid samuti vastavalt 8 ja 7 punkti kogunud Martti Rosenblatt ja Romet Priimägi. Audentese meeskonnas tegi vaid episoodiliselt kaasa meeskonna põhisidemängija Veiko Lember, kelle vasak käsi on vigastatud ning seetõttu pääses ta platsile vaid servima.

Nõrgemas kolmikus kohtusid Pärnu Rabahallis ESS Falck Pärnu ja Selista Ehitus/Võru meeskonnad, oodatud võidu võtsid tulemusega 3:1 pärnakad.

Eesti Meistriliigas Schenker:
Tartu Pere Leib — Audentese Ülikool
3:2 (-21, -22, 23, 23, 13)
ESS Falck Pärnu VK — Selista Ehitus/Võru
3:1 (-27, 21, 21, 17)

Põhiturniiri eelviimane mängupäev on neljapäeval, 10. veebruaril, kui kõrgemas kolmikus on Tallinnas kell 18.00 vastamisi Audentese Ülikooli ja Aeroci meeskonnad, Võrus kohtuvad samal ajal Selista Ehitus/Võru ning Sylvester.