Hispaania alustas Torresega tipus, mis tõi ka edu. Kiire värav võimaldas neil oma teada tuntud mängujoonisest lõpuni kinni pidada ja midagi muutma nad ei pidanud. Kui esimeses mängus nägime, et valdav osa mängust konkreetne tipuründaja puudus, siis Iirimaa vastu oli selline väljakul algusest lõpuni.

Mõnel puhul mängisid hispaanlased momente üle, tahtes palliga väravasse joosta, kuid 1:0 eduseisus oli klassivahet lihtne esile tõsta. Iirimaa puhul on raske öelda, mis plaaniga nemad alustasid, sest kiire avavärav lõi selle nii kui nii sassi.

0:1 ja ka 0:2 seisu peal Iirimaa veel lootis mängu tagasi tulla ja 0:2 pealt läks päris tigedaks, kuid selle nimel pidid iirlased end rohkem avama, tuli kolmas ja asi oligi klaar. Episoodiliselt võis tunduda, et iirlased suudavad ka mängida, kuid Hispaania tõmbas oma väravatega neile vee peale.

Viimases voorus mängib Hispaania Horvaatiaga, kus esimene jätkab kindlasti omas võtmes, küsimuseks jääb realiseerimismeisterlikkus. Horvaatial on mobiilsemaid mehi rohkem kui Iirimaal ja periooditi tuleb mäng ilmselt võrdsem ja mõlemapoolsete võimalustega. Raske öelda, kas keegi Hispaania üle mängib, aga jalgpallis võib juhtuda mida iganes ja selle eest ei ole Hispaania kindlasti kaitstud.