Lääne konverentsi üks favoriitidest Jokerit alustab Tallinnas samas grupis kuuendal kohal asuva Moskva Spartaki vastu, pühapäeval mängitakse konverentsis eelviimast ehk 11. kohta hoidva Tšerepovetsi Severstaliga.

Tondirabas avatakse uksed täna kl 17, mäng algab kl 18.30. Enne kohtumist on võimalik Tondirabas osta Jokerite hokivarustust, tutvuda Eesti jäähokiga ja kosutada end mitmetes söögi- ja joogikohtades.

Korraldajad soovitavad huvilistel saabuda võimalikult vara, et vältida ummikuid, sest kokku saabub täna Tondirabasse ligi 6000 inimest.

Ametlik reedene järelpeo ja fännide kogunemise koht on O'Learys meelelahutuskeskus Kristiine keskuses.

Täna saab osta pileteid veel SIIT või kohapealt.

Laupäeval kl 16 annab Jokerit Rocca al Mare keskuse Rademari kaupluses pressikonverentsi ning jagab soovijatele autogramme. Muuhulgas saab autogrammi küsida ka 5kordselt Stanley karikavõitja Jari Kurrilt.

Laupäeval tähistab Helsingi Jokerit oma 51. sünnipäeva ööklubis Cathouse. Pidu algab juba kell 16.00 ja tund aega hiljem on sinna oodata ka Jokerite meeskonda. Peo paneb käima Jokerite dj ja tantsutüdrukud.

Pühapäeval on Jokerit vastamisi Tšerepovetsi Severstaliga, mäng algab kl 15.

Mõlmemast kohtumisest teeb ülekande KHLi enda televisioon ning internetiportaal ning TVPlay Sports, mis on eestikeelse kommentaariga. Läbi televisiooni jõuab lisaks mängule ka miljonite inimesteni jääl ilutsevad EASi, Tallinna ja Tallinna Sadama reklaamid.

Veel on mängude koostööpartneriteks Cramo, taust.ee, DSV, Rademar ja Saku.

Kohtumise korraldavad Ekspress Meedia ja Helsingi Jokerit.