Igapäevaselt Rapla Avise peatreenerina töötav Aivar Kuusmaa: "Viis aastat on möödas viimasest Tähtede Mängust, nüüd on aeg vaatama tulla tänaseid tähti. Tulge kõik tänavuse hooaja korvpallistaare vaatama. Sel korral Saku suurhalli."

Tartu meeskonna peatreener Gert Kullamäe: "Teeme ühe korraliku korvpallipeo. Olen juba mõnda aega märganud, et kodust korvpallipublikut meelitavad rohkem Eesti tähed kui Euroopa meeskonnad. Aga saame siis Saku hallis kokku ning vaatame Eesti tähed üle!."

Viimati peeti korvpalliliiga Tähtede Mäng 2011. aastal Raplas, seejärel initsiatiiv soikus.

"Kullamäe ja Kuusmaa on just sellised Eesti korvpalli positiivsed kangelased, kes on innustanud mitmeid vanuseklasse ja ma usun, et nende juhtimisel saavad kokku kaks võrdset ning loomingulist meeskonda. Nad olid eeskujud mängijatena, neist saavad peatselt eeskujud ka treeneritena," lausus Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

Idee taastada kõikjal maailmas menukas formaat - liiga tähtede mäng - tärkas tänavu varasuvel, mil Delfi ja Eesti Päevaleht korraldasid Kalevi N. Liidu meistriks tulemise 25. aastapäeval sõprusmängu Tallinna Kalevi ja Kaunase Žalgirise veteranide vahel.

"Tähtede mäng annab korvpallifännile ja tavalisele vaatajale võimaluse näha ka mängu meelelahutuslikumat poolt. Rohkem pealtpanekuid, kombinatsioone ja trikitamist lõbusamas võtmes. Ühte saali on koondatud Alexela Korvpalli Meistriliiga parimad mängijad. Lisaks korvpallile pakutakse pealtvaatajatele ka tõelist sõud, mil viiakse läbi erinevaid osavusvõistlusi. See on üritus, kus kogu pere saab nautida sporti ja sportlikkust," kinnitas korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi.

Kuusmaa ja Kullamäe meeskonnad selguvad 1. detsembrist algaval avalikul hääletusel, mis kestab uue aastani. Sõna on nii lugejatest kossusõpradel kui loomulikult ka treeneritel.

Tähtede Mängu eel ja ajal on toimumas hulgaliselt noortele ning meistriliiga osavamatele mõeldud kutsevõistlusi.

Kahtemata on show üheks naelaks poolajal enneolematuid trikke tegev slackliner Jaan Roose.

Mängu finaal on kahe kolmesteässa - Kuusmaa ja Kullamäe - duell. Alles pärast seda selgub Tähtede Mängu võitja.

Ürituse korraldavad Delfi, Eesti Päevaleht ja korvpalliliit; ähtede Mängu partnerid on Maks & Moorits, Sportland, Tallinna linnavalitsus, Triobet ja G4S.

Tähtede Mäng 2017 peetakse 16. veebruaril 2017 Saku suurhallis.

Soodushinnaga piletid on saadaval Piletilevis.