Soomlaste põhiviisikus mängivad:
- Teemu Rannikko, tagamängija, Salon Vilpas. Staar, kes on mänginud paljudes Euroopa tippklubide nagu BK Himki, Ljubljana Olimpia, Pesaro Scavolini, Varese Cimberio, CB Granada, Reggio Emilia jne. On käinud New York Knicksi suvelaagris; on kuulunud alates 16. eluaastast kõikide vanusegruppide Soome koondisesse.

- Bojan Sarcévic, tagamängija, Kauhajoki. On mänginud 2006. aastast Soomes, sündinud Bosnias, esimest korda koos Rannikkoga ühes meeskonnas. Mõlemad on liiga tipptagamängijad. Oli eelmisel aastl Korisliiga finaalide kõige väärtuslikum mängija.

- Topias Palmi, ääremängija, Kataja Basket. On visanud sel hooajal kolmes mängus üle 30 punkti; viskas 2013. aastal Soome U20 koondise eest Luxemburgi vastu 60 punkti!

- Juho Nenonen, ääremängija, Salon Vilpas.

- Sean O’Mara, keskmängija, BC Nokia. Oli eelmise aasta oktoobris Korisliiga oktoobrikuu mängija.

Ülejäänud seitse Soome Korisliiga mängijat on:

- Taylor Brandon PF Salon Vilpas;
- Staten Juwan SG Helsinki Seagulls;
- Manigault Kenneth SG Tampereen Pyrintö;
- Rougeau Rene SF Kauhajoki;
- Kaunisto Ville PF Kouvot;
- Järvi Okko SG Kauhajoki;
- Nikkarinen Antto PG KTP-Basket

Soome Tähtede mängu meeskonna treenerid
Joonas Iisalo - Salon Vilpase peatreener. Soome liiga aasta treener 2017; Soome liigas saanud kolm hõbedat - 2018, 2017 ja 2015 ja pronksi 2014; oli Loimaa Bisonsi peatreener 2014. aastal VTB sarjas ja EuroCupis; on juhendanud mitmeid Soome noortemeeskondi ja -koondiseid.

Sami Toiviainen - Korisliigas mängiva Tampere Pyrintö peatreener; oli Soome liiga aasta treener 2009 Lahti ja 2013 KTP meeskonna juhendajana; on treeninud ka Soome noortekoondiseid; Soome liigas oli 2007-2011 Lahti Namika treener, 2011-2014 KTP Basketi; 2014-2017 Kauhajoki Karhu peatreener ja 2017 aastast juhendab Tampere meeskonda.

Tuhanded korvpallisõbrad ja lugejad valid Eesti/Läti liiga Tähtede mängu põhiviisikusse järgmised mehed:

Tagamängijad

Janari Jõesaar; Kalev/Cramo

Chavaugn Lewis; Kalev/Cramo

Ääremängija

Kristjan Kangur; Kalev/Cramo

Mareks Mejeris; Riia VEF

Keskmängija

Arnett Moultrie; Kalev/Cramo

Tähtede mängu korraldab Ekspress Meedia; pileteid saab osta SIIT.

Kohtumise partneriteks on Utilitas, Tartu linn, Tartu Coop, Tallink, Maks ja Moorits, Sportland, Dorpat, Viru Õlu ja Top Auto.