Video pealkirjaga "Forest Beasts" ("Metsloomad") räägib sellest, kuidas maailma parimad slackliner'id sünnivad ning kuidas nad huntide poolt üles kasvatatakse. Lisaks Roosele teeb klipis uskumatuna tunduvaid trikke ka Tauri Vahesaar.

Üks eriti kõhedusttekitav vigur jõudis eile gif-vormina ka maailmas ülipopulaarsele saidile Reddit, kus see Eesti aja järgi meie öösel ka miljonite inimesteni jõudis, teenides kümneid tuhandeid poolthääli ja sadu kommentaare.

Küllaltki harva Eestis avalikult esinev Roose astub Tähtede mängul üles eriprogrammiga, näidates oma vägevaid oskusi ning ainulaadseid võimeid kõigile kohalviibijatele.

Alexela korvpalli meistriliiga Tähtede mäng toimub 16. veebruaril Saku Suurhallis. Suur korvpalliõhtu, mis sisaldab lisaks vingele showmängule ja Jaan Roose ülesastumisele ka erinevaid viske-, pealtpaneku- ja osavusvõistlusi ning Koit Toome ja Shanoni esinemisi, algab kell 18.30. Piletid vingele kossushowle on müügil Piletilevis ning on detsembri lõpuni saadaval soodushinnaga - ära jäta võimalust kasutamata, sest pilet Tähtede mängule on korvpallisõbrale parimaks jõulukingiks!