Homme, 7. märtsil toimub Rootsis Borlänges suusasprint vabatehnikas. Sellest võistlustest võtavad osa Eesti võistlejatena Tatjana Mannima, Kaili Sirge, Priit Narusk, Anti Saarepuu ja Peeter Kümmel.

Naistepäeval — 8. märtsil osalevad Rootsis Falunis suusavahetusega sõidus Kristina Šmigun ja Kaili Sirge ning Kaspar Kokk ja Algo Kärp.

Päev hiljem Norras Drammenis klassikatehnika sprindis osalevad eestlastest Tatjana Mannima ja Piret Pormeister, Priit Narusk, Anti Saarepuu ja Peeter Kümmel.

Laupäeval, 11. märtsil Norras Holmenkolleni tradistioonilistel suusamaratonidel osaleb naiste 30 km vabatehnikadistantsil Kristina Šmigun.

Edasi siirdub FIS MK-sari Aasiasse, kus 15. märtsil Hiinas Changchunis toimub vabatehnika sprint. Eestlastest on stardis Anti Saarepuu ja Priit Narusk. 18. märtsil Jaapanis Sapporos on kavas vabatehnika teatesprint, kus osalevad samad eestlased, kes Hiinaski.

FIS MK hooaja 2005/2006 viimasel võistlusel suusavahetusega sõidus osalevad 19. märtsil Sapporos meie suusatajatest Andrus Veerpalu, Jaak Mae ja Kaspar Kokk, teatas Eesti Suusaliit.