Rootsi kangelaseks tõusis Fredrik Lindström, kes suutis viimases vahetuses üle mängida Norra kuulsuse Emil Hegle Svendseni, kes pidi viimase laskmise järel minema trahviringile. Etapile startides oli ankrumehi lahutanud vaid 0,4 sekundit.

Pronksi võitis täna Saksamaa meeskond, kelle teise vahetuse mees Benedikt Doll sai püstitiirust kaks trahvi. Finišis kaotas Norra võitjale 55 sekundiga ja Saksamaa juba üle kahe minuti.

Neljandana lõpetas Austria (+2.52), viiendana Prantsusmaa (+3.26) ja kuuendana USA (+3.50). Prantslaste sõidu rikkus nende avavahetuse mees Simon Desthieux oma kahe trahviringiga.

Eesti koondis, kes sõitis koosseisus Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing ja Kauri Kõiv, pidi läbima kolm trahviringi ning lõpetas 18 meeskonna konkurentsis 13. kohal (+7.09).

Zahkna vajas avavahetuses märkide allalaskmiseks nelja varupadrunit ning lõpetas oma etapi igati korralikul 11. kohal. Vahe liider Saksamaaga oli 1.09. Sakslastele järgnesid Slovakkia, Ukraina ja Norra.

Eesti meeskonna teise vahetuse sõitja Ermits ebaõnnestus püstilaskmisel ja pidi minema ühele trahviringile. Vahetuse lõpetas ta 13. kohal (+2.03), liidriks oli tõusnud Tšehhi.

Lessing sai kohe esimesel laskmisel ühe trahviringi ning Eesti läks viimasele etapile 12. kohal (+4.24,6). Liidriks oli tõusnud Norra, kellele järgnesid Rootsi (+0,4) ja Saksamaa (+13,7). Ka Kõiv sai ankrumehena ühe trahvi ja tõi meeskonna finišisse 13. kohal. Kaotust võitnud Rootsile kogunes juba üle seitsme minuti.