Suurbritannial oli esimesel poolajal mitmeid võimalusi juhtima minna, aga avaväravat tuli oodata poolaja lõpuhetkedeni. Mitu head võimalust kasutama jätnud Chelsea ründaja Daniel Sturridge viis Suurbritannia Swanseas klubijalgpalli mängivate Scott Sinclairi ja Joe Alleni eeltööst 1:0 juhtima.

Sturridge`il oli teise poolaja alguses suurepärane võimalus viia olümpiamängude korraldajad kahe väravaga juhtima, aga Liverpoolis mängiva Craig Bellamy antud karistuslöögi järgses olukorras lõi Chelsea noormängija palli posti.

Ka Uruguayl oli teisel poolajal häid võimalusi. Liverpooli Luis Suareze löögile jõudis napilt käed vahele panna brittide väravavaht Jack Butland (Birmingham City). Uruguay teine superründaja, Napoli mängija Edinson Cavanil jättis samuti teisel poolajal hea olukorra realiseerimata.

Lõunaameeriklased olid väravale väga lähedal ka mängu lisaminutitel, aga kodupubliku rõõmuks tabas Bologna poolkaitsja Gaston Ramireze löök posti ja viigiväravat ei sündinudki.

Sturridge`i värav jäi seega mängu ainsaks. Britid võitsid A-alagrupi, veerandfinaali pääses ka teisel kohal lõpetanud Senegal. Uruguai olümpiaturniir on selleks korraks läbi.

Meeste jalgpalli olümpiaturniiril osalevad kuni 23-aastased jalgpallurid. Vanemaid mehi võib olla igas meeskonnas kolm.

Eilsed mängud:
A-grupp

Senegal - AÜE 1-1
Suurbritannia - Uruguay 1-0

B-grupp

Mehhiko - Šveits 1-0
Lõuna-Korea - Gabon 0-0

C-grupp
Brasiilia - Uus-Meremaa 3-0
Egiptus - Valgevene 3-1

D-grupp

Jaapan - Honduras 0-0
Hispaania - Maroko 0-0

Veerandfinaalid (4. augustil):

Suurbritannia - Lõuna-Korea

Brasiilia - Honduuras

Mehhiko - Senegal

Jaapan - Egiptus