"Terve mäng sujus hästi. Dubais on mulle tegelikult alati meeldinud mängida," sõnas Kanepi matši järel antud intervjuus.

"Tuul mind ka eriti ei seganud, vähemalt mitte oluliselt," vastas Kanepi küsimusele, kuidas tuulised ilmaolud tema mängu mõjutasid.

Kui Eurospordi reporter küsis, kas Kanepil enne poolfinaali ka šoppamiseks aega jääb, vastas eestlanna: "Pean nüüd esmalt puhkama. Šoppamiseks kindlasi aega ei jää. Tegelen sellega pärast turniiri."

Tund ja 50 minutit kestnud kohtumises lõi Kanepi kolm ässa, Vesnina kaks. Topeltvigu tegid nad vastavalt kuus ja viis.

Kanepi poolfinaalvastane on Virginie Razzano (Prantsusmaa, WTA 58). Tabeli teises pooles selgitavad poolfinaalpaari Serena Williams-Ana Ivanovic ja Venus Williams-Jelena Dementjeva.

Poolfinaali jõudmisega on Kanepi teeninud juba 87500 dollarit ja kindlustanud endale lisaks 350 edetabelipunkti.

Mängu käik:
1. sett:
Kanepi alustas servimist ja läks ette 1:0. Vesnina servil oli Kanepil koguni neli murdepalli, ent siiski võttis venelanna oma - 1:1. Seejärel oli eestlanna oma pallingul kindlus ise - 2:1. Taaskord oli Vesnina servil Kanepil kaks murdepalli, kuid realiseerida ta neid ei suutnud - 2:2. Siis võitis Kanepi "nulliga" oma servi - 3:2 ja kolmandal katsel suutis murda Vesnina servi - 4:2. Seejärel võitis Kanepi oma pallingu ja juhib juba 5:2. Vesnina suutis oma pallingu hoida, ehkki Kanepil oli kaks murdepalli - 5:3. Kanepi hoidis seejärel oma servi ja võitis esimese seti 48 minutiga 6:3.

2. sett:

Kanepi alustas kohe murdeserviga ja läks ette 1:0. Seejärel suutis Kanepi mõningate raskustega hoida oma servi ja läks ette 2:0. Vesnina omakorda võitis "nulliga" oma servi - 2:1 ja seejärel suutis murda ka Kanepi pallingu - 2:2. Venelenna on saanud hoo üles ja läks 3:2 juhtima. Siis oli taas Kanepi kord oma serv võita - 3:3. Siis oli Vesnina servil pikk pallivahetus ja punkti sai lõpuks venelanna - 4:3. Siis oli Kanepi kord oma palling võita - 4:4. Ja siis murdis Kanepi vastase servi ning matšivõidust ja poolfinaalipääsust lahutab teda üks geim - 5:4. Aga Kanepi loovutas väga kergelt oma servi - 5:5. Ent seejärel murdis Kanepi vastase servi ja asub taas ise matšivõidule servima - 6:5. Viimaseks jäänud servigeimi alustas Kanepi ässaga, siis Vesnina viigistas. Seejärel lõi venelanna palli võrku ja Kanepi piki joont ning sai veel ühe väga väärt võidu.