"Ebavõrdne kohtlemine oli ilmselge," rääkis ta ajalehele La Gazzetta dello Sport. "Marchisio eemaldamine oli naeruväärne, aga veel naeruväärsem oli fakt, et Suarezit ei saadetud platsilt minema. Meistreid soovitakse kaitsta, aga... Kohtunik oleks pidanud talle punast kaarti näitama. Hammustamisele järgnes ilmselge simuleerimine, selge märk, et ta oli teinud midagi, mida poleks pidanud."

"Tema liigutus oli ilmselge. Kohtunikud teevad mängijate kohta eeltööd ja Suarezi "ajalugu" on ilmne, aga küllap see jutt eeltööst ikka ei kehti."

Chiellini sõnul oli Itaalia ära teeninud alagrupist edasipääsu. "Kohtunik nägi kõike, aga tal polnud julgust otsustada. Me kaotasime kohtuniku tõttu," sõnas ta.

Itaaliale piisanuks viimases alagrupimängus viigist, ent Diego Godini 81. minuti värav vähemuses mänginud Itaalia vastu andis Uruguaile 1:0. võidu. Vaid paar minutit varem leidis aset Suarezi hammustus - uruguailase eemaldamine seadnuks meeskonnad jälle võrdsearvuliseks pärast Claudio Marchisio eemaldamist 59. minutil.