Mängu alguses oli initsiatiiv ajakirjanike käes ja esimesed kaks väravat lõid Martin Smutov TV3st ja Aivo Vahemets Eesti Päevalehest, teatas ETAle ürituse “Tähtede mäng” projektijuht Priit Aunroos. Kuid edasi õnnestus aga Eesti Tähtede meeskonna treeneritel Urmas Hepneril ja Mart Poomil oma meeskonda kiiresti turgutada ja peagi olid ka sporditähed hoogu täis.

Eesti sporditähtedest sai esimesena jala valgeks Aleksei Budõlin ja seisu ajakirjanikega viigistas Aivar Kuusmaa, andes seejärel teatepulga taas Budõlinile, kes lõi ka kolmanda värava. Eesti Tähtede meeskonnast lõid värava veel ka Indrek Sei ja Indrek Pertelson, ajakirjanike meeskonnast aga Raimo Nõu.

Väravavahi rollis olid Kaido Kaabermaa ja Rein Karu Äripäevast, kes pälvis ka sportlaste meeskonna kiidusõnu ja imetlust.

Eesti Sportlaste Ühenduse juhatuse esimehe Jüri Tamme sõnul oli kohtumine põnev ja tasavägine. “Pärast ajakirjanike esimest kahte väravat oli jahmatus suur, kuid teisel poolajal oli õnn meie õuel,” ütles Tamm.

Pühapäevase “Tähtede mängu” jaoks on neile ka veel lisajõudu oodata, sest Jaapanist tuleb ekstra selle mängu jaoks kohale käsipallur Riho Bruno Bramanis ja meeskonnaga liituvad ka Martin Müürsepp ja Moskva Dünamo vanemtreener Mait Riisman.

Heategevuslik jalgpallikohtumine “Tähtede Mäng” toimub pühapäeval A.le Coq Arenal, kui jalgpallimurul kohtuvad Eesti sporditähed ja Monaco Star Team eesotsas Monaco prints Albertiga.

Pilet “Tähtede mängule” maksab 50 krooni ja piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja internetis aadressil www. piletilevi.delfi.ee. Alla 130 cm lapsed pääsevad üritusele tasuta.

“Tähtede mängu” korralduskulud kaetakse sponsorite abiga ning üritusest saadava tulu annetavad Eesti sportlased aidsiennetuskeskusele aidsi vastu võitlemiseks Eestis.

Lisaks on aidsiennetustegevuse toetuseks võimalik teha annetusi EMT võrgust. Helistades numbrile 9810 saab annetada 10 krooni ja numbri 9850 puhul 50 krooni ning need numbrid on avatud kuni 9. septembrini.