Stipendiaatide nimekirjas pole enam ujujat Indrek Seid (esimesel poolaastal 3000 krooni) ning 2000kroonist stipendiumi saanud Jaan Ehlvesti (male), Kristina Eskot, Eduard Korotinit (mõl. võistlustants), Mikk Jooritsat, Indrek Turi, Andrus Värnikut (kõik kergejõustik), Tatjana Ts^is^tjakovat (lauatennis), Marjaliisa Umbi (purjetamine), Tanel Pärssi (karate) ja Risto Usinat (jalgrattasport).

Indrek Sei pole viimasel ajal enam suurvõistlustel osalenud ning tal pole ette näidata arvestatavat tulemust. Päris loobuda tippspordist Sei siiski oma sõnade kohaselt veel ei kavatse. Tal on plaanis Keila uues tervisekeskuses avada Indrek Sei ujumiskool.

5000kroonist stipendiumi kuus saab esmakordselt judoka Dmitri Budõlin, kes võitis EM-võistlustel pronksmedali. Vehkleja Heidi Rohi sai esimesel poolaastal 2000 krooni, pronksmedal EMil tõstis tema toetuse 5000 kroonile.

Viievõistlejal Imre Tiidemannil tuleb aga leppida 3000 krooniga senise 5000 asemel.

3000 krooni saajate seas on uued nimed sõudjad Silver Sonntak ja Tõnu Endrekson.

2000kroonist stipendiumi saavad tänavu esmakordselt kergejõustiklased Moonika Aava ja Rene Oruman, ujuja Vladimir Labzin, tennisist Margit Rüütel, tõstja Andrus Utsar ning vehklejad Irina Zamkovaja ja Maarika Võsu.