Neljapäeval alustasid 13 kaitsejõudude üksuse jalgpallimeeskonda võistlemist Kalevi rändkarikale, reedel hakkavad parimaid selgitama firmasportlased. Samuti selguvad Pärnus Kalevi meistrid aerutamises, sõudmises, jalgrattaspordis, purjetamises, tennises, lauatennises, saalihokis, poksis, jõutõstmises, petankis, vibuspordis, males ja kabes.

Lisaks toimub laupäeval mitu üritust tervisesportlastele ning nii reedel kui laupäeval esinevad Pärnu rannas, Vallikäärus ja Rüütli platsil üle Eesti suvepealinna sõitnud võimlejad.

Kokku osaleb tänavustel suvemängudel ligikaudu 2500 spordihuvilist, neist võimlejaid on 600.

“Võimlemisprogrammil on “Kalevi Päevadel” alati keskne roll, nii ka tänavu,” ütles Eesti Spordiseltsi Kalev peasekretär Reio Ojavere. “Pärnusse saabub võimlejaid üle Eesti, kuid suvepealinna tuleb esinema ka kolm rühma Soomest.”

Esimese etteaste teevad võimlejad reedel kell 13.00 Rüütli platsil, kuid linnakodanikke ja külalisi oodatakse ka samal päeval kell 19.00 Kalevi staadionilt Vallikääru suunduvale rongkäigule, kus toimub “Kalevi Päevad 2003” pidulik avamine.

Laupäeval kell 11.00 algab Vallikäärus võimlemisfestival tunnustusauhindadele ning kell 17.00 toimub samas kohas võimlemise Galakontsert.