Minu novembrikuu rivaal Paf-is on mees nagu orkester. Olgu ta kas kaalukas Postimehe sporditoimetuse juht, emotsionaalne noorte korvpallitreener või tihtilugu palju kõmu tekitava Kuku raadio meelelahutusliku “Mehed ei nuta” saatejuht, aga Peep Pahvi nimi tekitab spordivallas aukartust ja annab mõista, et ka sel kuul on minu vastane tugevast puust. Sporti mees tunneb läbi ja lõhki. Võistlus on juba tuttavas formaadis. Mõlemad saame kuu alguses 100.- eurot oma Paf-i kontole ja kuu lõpus loeme tibud üle. Võitja saab taaskord au anda oma võidusumma heategevuseks.

Esimeses ennustustevoorus teen kolm panust. Jalgpalli UEFA Meistrite liiga teisipäevastes mängudes ennustan kombona, et Atletico Madrid võidab kodus FC Rostovit ja Napoli mängib võõrsil Besiktase vastu välja vähemalt viigi. Paf-i koefitsient tuleb sel moel 1,55 ja mängu panen 8.- eurot. Ning kolmapäeval panen Paf-i koefitsiendiga 2,02 6.- eurot sellele, et Tottenham võidab kodupubliku ees Bayeri Leverkusenit.

Lisaks sukeldun ATP tennisemaailma. Pariisis on täies hoos aasta viimane Masters sarja turniir, kus kohalikud valgepallurid on alati head taset näidanud. Seega julgen 6.- eurot panustada Gilles Simoni võidule hispaanlase Roberto Bautista-Aguti üle. Peep vs Peep on stardipaugu saanud!

Peep Pahvi ennustused

Minu strateegia on alati ühesugune - ma ei ennusta kunagi oma lemmikute vastu. See oleks ju nõme. Lisaks ei meeldi mulle panustada ilmselgete skooride peale, mingi põnevus peab ka olema. Ilmselt alustan rahulikumate panustega, kuid mängu edenedes teen kindlasti ka mõned riskipakkumised. Äkki läheb õnneks ja nii on ka põnevam. Tegelikult pole ma kuigi suur ennustaja ning oma otsued langetan küllaltki juhuslikult. Vaatame, mis sellest välja tuleb.

KHL. Dinamo Riga - Dinamo Minsk. Panen Riia peale 5 eurot (koef 2.65). Riia on tänavu küll KHL-i selge autsaider, kuid kodus on nad kindlasti võimelised liiga keskmikut võitma. Pealegi on tegemist KHL-is mu lemmikmeeskonnaga ning ma ei saa kuidagi panustada sellele, et nad kaotaksid.

Euroliiga. Maccabi - Barcelona. Panen Barcelona peale 5 eurot (koef 2.40). Tegelikult pole mulle Barcelona kossusats kunagi eriti meeldinud, kuid tänavu on seal peatreeneriks üks minu lemmikuid - Georgios Bartzokas ning seepärast olen ikkagi natuke ka nende poolt. Maccabi alistamine võõrsil oleks neile aga korralik saavutus.

Jalgpalli Meistrite liiga. Dortmundi Borussia - Lisaboni Sporting. Panen 5 eurot koefiga 1.47 Borussia peale.
Tegelikult on Meistrite liiga alagrupiturniir üsna igav. Panen selle panuse lihtsalt niisama.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.

Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.