Minul sama hästi kahjuks ei läinud, kõik kolm ennustust läksid rappa ja saldo kukkus kolinal. Edmonton Oilers lasi endale Pittsburghis võiduvärava visata vähem kui kaks minutit enne lõpuvilet ja Barcelona ei suutnud Kaunase Žalgirist piisavalt suure eduga üle mängida. Poliitikas kõrbesin täielikult, pean tunnistama. Pead norgu ma siiski ei lase, vaid kavatsen taluda kõik nooled, mida vali saatus Paf-i ennustuste juures minu ette paiskab.

Uues ennustustevoorus lajatan esimese hooga 8.- eurot meie tennise tulevikulootuse, suvise Wimbledoni noortemeistri, Kenneth Raisma peale. Kaks nädalat tagasi Tartus oma elu esimese profiturniiri võitnud Raisma on jätkuvalt heas hoos ja sellenädalasel ja ühtlasi viimasel Paf Openi tenniseturniiril Pärnus on tal täna kavas poolfinaal 21-aastase hollandlase Botic van de Zandschulpi vastu. Ennustan Kennethi võitu Paf-i koefitsiendiga 2,15.

Ülejäänud kaks ennustust teen jalgpalli MM valikmängudele Euroopas. E-alagrupis eelmises voorus võõrsil Taanit üllatanud Montenegro reisib reedel grupi viimase meeskonna Armeenia külaliseks. Armeenia on kaotanud kõik kolm seni peetud valikmängu ja ennustan Montenegro võõrsil võitu Paf-i koefitsiendiga 2,20. Mängu panen 8.- eurot.

Pühapäevastes mängudes teen neljase kombo panuse ennustades Hollandi, Šveitsi, Portugali ja Belgia võite. Viimane kohtub koduplatsil teatavasti Eesti rahvusmeeskonnaga. Paf-i koefitsiendiks kerib 1,45 ja panustan sellisele piletile 12.- eurot.

Peep Pahvi ennustused

KHL. Riia Dinamo - Vladivostok. Panen 5 eurot Riia(koef. 2.65) meeskonna peale. Meeskonna juures on tagasi legendaarne Sandis Ozolins. Tõsi, enam mitte mängijana vaid tiimi juhtimise juures. Olen lätlastega rääkinud ja tean, et tema tulekust loodetakse palju just meeskonna vaimu paranemisele. Ühe hea võidu on Riia pärast seda saanud, miks ei võiks asjad nii edasi minna. Vladivastok pole ka kõige hirmsam vastane.

Euroliiga. CSKA - Real Panen 10 eurot CSKA(koef. 1.26) peale. Kuna teine Peep andis eelmises voorus oma rumalusest suure summa Clintoni peale panustades raha käest, võin ka ise julgemalt suurema summaga riksida. Kahe suurklubi duellis usun koduväljakul mängiva CSKA võimalustesse rohkem.

F1 Panen 5 eurot selle peale, et Lewis Hamilton saab Brasiilia GP(koef. 1.26) kvalifikatsioonis võidu(koef. 1.62). Tal pole lihtsalt muud valikut, kuna tiitlivõidu võimaluse säilimiseks ei saa ta ka põhisõidus alla võidu endale midagi lubada. Võidule pannakse alus aga kvalifikatsioonis.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.