Sel nädalal pööran pilgud ookeani taha ja proovin korra kätt ka poliitika valdkonnas. USA presidendivalimised saavad oma lõpplahenduse ja uut presidenti ennustades kuulan mõistuse häält. Kui tegemist oleks kassahitist komöödiaga tahaksin suure tõenäosusega näha, mis hakkab juhtuma pärast Donald Trumpi valimisvõitu. Reaalses maailmas aastal 2016 lähtun veendumusest, et ameeriklased on piisavalt targad, et tulega mitte mängida. Hillary Clinton saab järgmiseks USA presidendiks ja PAF-i koefitsiendile 1,22 julgen panustada lausa 25.- eurot.

Tagasi spordi juurde, aga jään suure lombi taha. NHL-i hooaeg on juba täies hoos ja järmistest mängudest jäi silm pidama Pittsburgh Penguinsi ja Edmonton Oilersi vahelisel kohtumisel. Meenuvad kunagised kahe suure hokitalendi Mario Lemieux ja Wayne Gretzky vastasseisud, küll tahaks neid aegu tagasi… Olin tollal Oilersi poolt ja olen ka nüüd. Panen 6.- eurot Edmontoni võõrsil võidule lisaaja ja penaltiseeria järel Paf-i koefitsiendiga 2,50, “The Great One’i” auks.

Ning lõpetan seekord Euroliiga korvpalliga. Baltimaade uhkus Kaunase Žalgiris reisib neljapäeval Hispaaniasse kohtumiseks ülitugeva Barcelonaga. Kodumeeskond on alagrupiturniiril seni vaid ühe võiduga piirdunud Žalgirise vastu selge favoriit ja ennustangi Barcelona vähemalt 10-punktilist võitu. Mängu panen 8.- eurot Paf-i koefitsiendiga 1,90.

Peep Pahvi ennustused

KHL. Moskva Dinamo – Peterburi SKA. Panen 8 eurot SKA võidu peale. Kuna Peterburi meeskonnas mängib minu vaieldamatult lemmik hokimees Ilja Kovaltšuk, on valik selge. Pealegi on meeskond tänavu näidanud väga head hokit.

FIBA EuroCup. TLÜ/Kalev – Mures. Panen 5 eurot TLÜ/Kalevi peale. Iseenesest on sarnaneb see panus enesetapule, sest väike Kalev on tänavu mänginud võimatult halvasti. Samas… eurosari, kodus ja sugugi mitte mingi tippmeeskonna vastu. Äkki näkkab!

NHL. Montreal – Boston. Panen 5 eurot Montreali peale. Tegelikult pole ma veel tänavusse NHLi turniiri väga süüvinud. See on siis seekord selline silmad kinni pakkumine.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.