Itaalias üllatas Sassuolo võõrsil võiduga Milano Interi üle, Zlatan Ibrahimovic ei suutnud PSG eest väravat lüüa, aga eriti kahju oli muidugi Inglismaa karikasarja suurest “kombost”. Meenutan, et sidusin kuus mängu omavahel ja kui viis soosikut võitsid, siis Liverpool otsustas kasutada reservmängijaid ning ei saanud jagu Exeter Cityst.

Loodan Itaalia ja Prantsusmaa liidritele

Eelmise nädala Itaalia-pettumus aga ei hoia mind Serie A mängudest eemale. Ja võibolla tundub kummalisena, aga panustan uuesti Sassuolo kaotusele. Kuigi väikeklubi mängib viimastel aegadel hästi ja paikneb kuuendal tabelireal, siis laupäeval on nad uuesti võõrsil ja nüüd vastamisi liiga liidri SSC Napoliga.

Teen uuesti kombinatsiooni ja seon Napoli võidu kohtumise Udinese — Torino Juventus võõrsilvõiduga. Napoli on sel hooajal kodus kaotuseta ja võimsas hoos Juventus hingab liidrile juba kuklasse, nii et kindlasti on mõlemal esiduo klubil lisamotivatsioon võitmiseks. Napoli ja Juventuse võidu ühendamine annab Paf-i portaalis koefitsiendiks 1.95 ja panen siia 6 eurot.

Ka Pariisi Saint-Germaini ei jäta ma rahule, aga sel nädalal teen siin traditsioonilise panuse. Prantsusmaa liigaliider mängib võõrsil tabeli lõpus paikneva FC Toulouse’i vastu ja võidukoefitsiendiks on 1.39. Viimasest 13-st omavahelisest kohtumisest on tosin lõppenud PSG võiduga ja üks viigiga, nii otsustasin 10 eurot pariislaste edule panustada.

Esmakordselt panustan laskesuusatamise teatesõidule

Veel ühe jalgpallipanuse teen traditsiooniliselt Inglismaa kõrgliiga mängule. Endine liider Leicester City on ehk paljude arvates üllatusedu ja -hoo minetanud, aga laupäeval sõidetakse külla tabeli punasele laternale Aston Villale. Septembris võitis Leicester omavahelise mängu kodus 3:2.

Samas sai Birminghami klubi teisipäeval hooaja teise võidu pärast augustikuist avavooru edu. Leicester aga alistas kolmapäeval võõrsil Tottenhami 1:0 ja tõusis liider Arsenaliga samale pulgale. Usun, et ka laupäeval ollakse hoolimata võõrast väljakust paremad ja panen 6 eurot Leicesteri võidule Aston Villa üle, koefitsiendiga 2.15.

Siis teen ühe huvitava panuse laskesuusatamisele, mis on lihtsalt nii põnev spordiala ja mida mulle meeldib jälgida. Reedel peetakse MK-sarjas meeste 4 x 7,5 km teatesõit ja ettearvamatu ala soosikud on Norra (koefitsient 2.00), Venemaa (3.50) ja Prantsusmaa (4.00). Mulle avaldasid kolmapäevasel individuaaldistantsil muljet venelased ja kuna meie idanaabrid võitsid ka hooaja esimese teatesõidu, siis panen nende võidule 3 eurot.

Ja lõpetuseks teen ühe etteruttava panuse ehk ennustan Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste meesüksikmängu võitjaks Novak Djokovici. Teen seda juba täna, aga tulemustes — ja loodetavasti ka kasumis — kajastan seda paari nädala pärast kui “Aussie Open” läbi saab. Serblase võidukoefitsient on hetkel 1.70 ja ma panen tema peale 10 eurot.

  • Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
  • Spordiennustuse koefitsiendid leiad Pafi kodulehelt.

Peebu tegemisi saad jälgida ja kommenteerida ka Peebu blogis ja Facebookis.