Aga nagu elus ikka, tuleb edasi ja mitte — vähemalt liiga tihti — tagasi vaadata. Tean, et väga suuri riske ma eelmisel nädalal ei võtnud ning mitugi panust said kaotuse osaliseks väga napilt. Ja kui Lindsay Vonni ja Torino Juventuse eduloo katkemine oligi üllatus, siis tegelikult võinuks ju ma isegi tunnistada, et iga seeria lõpeb ükskord.

Sel nädalal mängitakse vutiväljakutel ohtralt tähtsaid ja põnevaid mänge, aga Inglismaa liigakarikafinaal, Madridi derby või Juventus — Inter on liiga ettearvamatud, et julgeksin hetkel sinna panustada. Teen mõned tavalised panused, vaatasin veidi ringi nii-öelda “kastist väljaspool” ja proovin ka mõnda šokeerivat ennustust.

Panuseid Inglismaa tipust Türgi liigani

Inglismaa vutiliiga kaks esimest Leicester ja Tottenham mängivad sel nädalavahetusel kodus, vastasteks väljalangemise vastu võitlevad Norwich ja Swansea. Kui loota, et tugevam võtab oma ja siduda need kaks koduvõitu omavahel, saab Paf-is “kombo” koefitsiendiks 2.16. Millegipärast usun, et nii läheb ja panen siia 6 eurot.

Siis proovin vahelduseks jälle väravalööja ennustamisega. Saksamaa Bundesligas võõrustab Dortmundi Borussia tabeli eelviimast Hoffenheimi. Vahepeal kergelt vigastatud olnud Pierre-Emerick Aubameyang lõi eelmisel nädalal naastes võiduvärava Leverkuseni Bayeri vastu ning loodan, et Gabooni väravatemasin on täpne ka pühapäeval. Koefitsient selleks on 1.60 ja ma panen siia 5 eurot.

Kaugemale tavalistest tippliigadest vaadates avastasin Türgi meistrivõistluste mängu Gaziantepspor — Galatasaray. Kodumeeskond on tabelis 11., külalised kolmandad ja kuigi tiitlikaitsja hooaeg on kulgenud väga ebastabiilselt, siis usun, et Galatasaray saab siit võidu. Võõrsilvõidu koefitsient on 1.85 ja ma panustan 8 eurot.

Kaks šokipanust Saksa vuti ja naiste tennise peale

Ja siis üllatan või siis loodan üllatustele, nii on vist õigem öelda. Saksamaal on laupäeval kavas kohtumine VfL Wolfsburg — Müncheni Bayern ja kodumeeskonna koefitsient on nii uskumatu kui 8.10. Meeskonnad kohtusid 2015. aastal neli korda ja mõlemad said kaks võitu.

Kuigi liigatabelis alles kaheksandal astmel, on Wolfsburg päris tugev võõrustaja, olles 11-st kodumängust kaotanud vaid ühe ja võitnud seitse. Kuigi Bayern on liigas parim külalismeeskond, on nende ainus kaotus sel hooajal tulnud just võõrsilt. Miks ei võiks üllatus sündida laupäeval? Risk on muidugi suur ja julgen siin potentsiaalselt kaotada vaid 2 eurot.

Teise üllatuse panustan kiirelt, sest kohe algavad naiste tenniseturniiril Dohas veerandfinaalid ja mina tahan siin šokeerida sellega, et panen üheainsa euro Saisai Zhengi turniirivõidule, seda koefitsiendiga 15.00. Miks? Hiinlanna on maailma edetabelis alles 73. kohal, aga alistas Austraalia lahtiste võitja Angelique Kerberi ja tugeva kanadalanna Eugenie Bouchardi.

Zhengi veerandfinaalioponent on temast maailma edetabelis tagapoolgi olev lätlanna Jelena Ostapenko. Muidugi, võimalik poolfinaalivastane tuleb tugevast paarist Andrea Petkovic — Garbine Muguruza ning teisel tabelipoolel on konkurentsis näiteks Agnieszka Radwanska, ent väike närvikõdi kulub ära ja üks euro pole selliseks riskiks liiga suur raha.

  • Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
  • Spordiennustuse koefitsiendid leiad Pafi kodulehelt.
  • Peebu tegemisi saad jälgida ja kommenteerida ka Peebu blogis ja Facebookis