Muidugi pean tunnistama, et edu tuli väga-väga napilt. Kaks võidu toonud panust olid Leicester ja Tottenhami võitude sidumine ning Dortmundi Borussia ründaja Pierre-Emerick Aubameyangi väravalöömine. Leicester sai võidu Norwichi üle viimasel minutil ning Borussia gaboonlanegi oli 3:1 võidumängus täpne alles pisut enne lõpuvilet.

Ootasin ka Müncheni Bayerni kaotust, aga vist natuke liiga vara. Laupäeval Wolfsburg sellise üllatusega hakkama ei saanud, küll aga Mainz kolmapäeva õhtul. Ebameeldivaks uudiseks oli Galatasaray allajäämine Gaziantepsporile ning Saisai Zheng kaotas Dohas suhteliselt kohe pärast seda kui mina olin hiinlanna turniirivõidule raha panustanud.

Pisut riskantne panus Gabriela Soukalovale

Alustan seekord ettearvamatust, aga põnevast spordialast. Oslo kuulsatel Holmenkolleni suusaradadel algavad laskesuusatamise MM-võistlused. Laupäeval sõidetakse sprindidistantsid ja nende tulemuste põhjal päev hiljem jälitussõidud.

Veidi riskantne on sprinditulemusi teadmata viimasele panustada, aga tänavuse hooaja stabiilseim naine on MK-liider Gabriela Soukalova. Tšehhitar lõpetab pea alati esikümnes ja viimase MM-i eelse jälitussõidu ta võitis. Kui ennustada, et Soukalova tuleb pühapäeval esikolmikusse, siis oleks koefitsient 1.75. Panen selle peale 6 eurot.

Edasi keskendun jälle jalgpallile. Inglismaa liigas on hooajaeelne suursoosik Manchester City kaotanud juba kolm kohtumist järjest, aga laupäeval võõrustatakse tabeli punast laternat ehk Aston Villat. City soov end rehabiliteerida on kindlasti suur, eriti pärast kolmapäevast kaotust Liverpoolile. “Händikäpiga” ehk 0:1 kaotusseisust alustades ja võites, on koefitsient 1.49. Usun, et vähemalt kaheväravalise võidu City saab ja panen sellele 8 eurot.

Tutvustan topeltšansiga panustamist

Saksamaal peetakse laupäeval tõeline suurmäng kui Dortmundis kohtuvad kohalik Borussia ja neid liigatabelis viie punktiga edestav Bayern. Koefitsiendid räägivad külaliste kasuks, aga kolmapäeval šokk-kaotuse saanud tiitlikaitsjal võib heas hoos võõrustajaga minna raskeks.

Polegi veel tutvustanud nn. topeltšansiga panustamist. Seega hea võimalus sedagi teha. On võimalik ennustada “1X”, mis tähendaks raha panemist sellele, et Borussia kas võidab või jääb kohtumine viiki — mõlemad tulemused sobivad. Koefitsiendiks on 1.69 ja ma panen siia 6 eurot.

Lõpetuseks naasen vana hea lemmiku ehk ennegi raha sisse toonud Pariisi Saint-Germaini juurde. Viimasel ajal mängumootor pariislastel veidi tõrgub, aga laupäeval võetakse kodus vastu 11. kohal asuv Montpellier. PSG võidukoefitsient on 1.45 ja usun Ibrahimovic & Co võimalustesse ning panustan 10 eurot.