Nädal tagasi ebaõnnestus minu üllatuseks laskesuusatamise MK-sarja liider Gabriela Soukalova — ta tegi hooaja kehvima võistluse just siis kui mina tema edule panustasin. Tihti mulle raha võitnud PSG ei saanud aga Prantsusmaa liigas jagu Montpellier’st. Küll aga õnnestus “topeltšansi” panus Borussia — Bayern mängule ning Manchester Citygi tõi kindlalt kastanid tulest välja.

City ja Spurs peavad võitma!

Inglismaal on sel nädalavahetusel vaid poolik voor, ent samas toimuvad mängud, mille pealt võiks raha teenida. Kui eelmisel nädalal panustasin Manchester City peale ja Aston Villa vastu nende omavahelises mängus, siis nüüd teen sama, aga juba uutes kohtumistes.

City sõidab laupäeval külla väljalangemistsoonis olevale Norwichile, kes pole pärast 2. jaanuari võitnud üheski sarjas mängugi ja kaotas kodus Inglismaa karikamängu 0:3 just Cityle. Külaliste võidukoefitsient on 1.58 ja ma panen siia 7 eurot.

Kas teadsid, et…
Panustades nt jalgpallis play-off mängude teise ringi kohtumistele tasub olla ettevaatlik- vaadata tuleb esimese vooru tulemusi, et olla teadlik teise vooru olukorrast ja meeskondade motivatsioonist.

Lootusetult tabeli põhjas lamav Aston Villa võõrustab heas hoos Tottenhami, kes üritab kõigest väest liigaliider Leicester Cityt kinni püüda. Nagu nädal tagasi, eeldan ka nüüd, et Birminghami klubi võrku lüüakse väravaid ja kuna händikäpiga 1:0 on Spursi võidukoefitsient 2.23, siis panen siiagi 7 eurot.

Huvitava koefitsiendi leidsin Hispaaniast, kus Vigo Celta võtab kodus vastu Real Sociedadi. Viimasest kuuest omavahelisest mõõduvõtust neli on lõppenud viigiga, sealhulgas kõik kolm Celta kodumängu. Laupäeval on viigi puhul koefitsient 3.45 ja ma panen siia ettevaatlikult 3 eurot.

Teen keerulise, aga põneva “kombo” Hispaanias

Edasi teen kaks kombinatsiooni, ühe Itaalias ja teise Hispaanias. Lihtsamas versioonis seon kaks Serie A mängu. Liider Juventus võõrustab suurepärases hoos olevat Sassuolot ja siin võiks isegi mõelda üllatusvõidu peale, aga Juve mängib kodus ja vajab punkte, et lähijälitajat Napolit selja taga hoida. Meistrite Liigast pudenenud AS Roma sõidab külla Udinesele ja tahab kindlasti positiivsele lainele tagasi jõuda. Nii seon Juventuse ja Roma võidud ning koefitsiendiga 2.50 panen siia 4 eurot.

Hispaanias naasen jälle kahe suurklubi juurde, aga teen “kombo” sel korral keerulisemaks. FC Barcelona mängib kodus juba kaheksa mängu võiduta oleva Getafega ning händikäpiga 0:2 on koefitsient ikkagi vaid 1.38.

Madridi Real aga sõidab Kanaari saartele, kus kohtub kolmemängulist võiduseeriat omava, aga ikkagi alles 15. kohal oleva Las Palmase Deportivoga. Siin vaatan händikäpi 1:0-ga kaasnevat koefitsienti ja see on 1.85. Niisiis seon Barca vähemalt kolmeväravalise ja Reali vähemalt kaheväravalise võidu omavahel ja panustan sellele 4 eurot koefitsiendiga 2.55