Eelmisel nädalal ei jäänudki lõppkokkuvõttes palju puudu, sest Leicester City võinuks Aston Villast jagu saada, kui poleks üllatuslikult kaitse sse istunud ning Venemaa laskesuusatiimil jäi esikohast puudu vaid 14 sekundit.

Minu nädalavahetuse päästsid õigesti tehtud panused Pariisi Saint-Germaini võidule ja “kombo” Itaalia liigast, kus ootasin liiderduo võite. Alanud nädalaks valisin erinevaid panuseid, uue spordiala, aga ka juba tuttavaid ja seni edu toonud ennustusi.

Loodan Juventuse edu jätkumisele

Alustan Inglismaast ja laupäevasest kohalikust Londoni-derbyst Crystal Palace — Tottenham mängust, kus külaliste võit on koefitsiendiga 2.15 ja ma panen siia 5 eurot. Miks? Palace pole juba viis mängu võitnud ja pole neis kohtumistes väravatki löönud, Spurs aga on kogu liiga üks paremaid külalismeeskondi ning võitleb esineliku koha pärast.

Itaalia liigale ja eriti Torino Juventusele panustamine hakkab minu jaoks juba vaikselt tavaliseks saama. On muidugi loogiline, et Serie A-s kümme järjestikust võitu saanud ja kolmapäeval ka Itaalia karikasarjas Rooma Lazio alistanud klubi mängumasin võib mingi hetk tõrkuma hakata.

Pühapäeval võõrustab Juve kodus tugevat AS Romat, kes nädal tagasi sai peatreeneriks klubi varemgi juhendanud Luciano Spalletti. Nii kiirelt Romat siiski tagasi võitude teele ei pöörata, viimased kolm kohtumist on lepitud viigiga. Usun seega koduvõitu ja koefitsiendiga 1.68 panustan siia 6 eurot.

Kas teadsid, et „Kahekordne võimalus“ võimaldab ennustada üheaegselt kaht matši või sündmuse tulemust.?

Võimalused on: 
  • 1X (esimene meeskond võidab või tuleb viik) 
  • 12 (üks meeskondadest võidab ja viiki ei tule)
  •  ja X2 (viik või teine meeskond võidab)
Laupäeval hoian pöialt Benzemale, Suarezile ja Vonnile

Liigun nüüd edasi Lääne poole ehk Hispaaniasse ja teen ka siin jalgpallile kaks panust. Juba varemgi edu teenud kolme kohaliku suurklubi võitude “kombo” annab koefitsiendiks 2.70 ja panustan 4 euroga. FC Barcelona ja Madridi Real peavad võõrsil võitma vastavalt Malagat ja Real Betisi ning Madridi Atletico kodus üle olema FC Sevillast.

Ja samade meeskondadega jätkates, tahtsin teha kombinatsiooni Karim Benzema ja Lionel Messi väravalöömisest, aga viimase kaasamängimine on kahtluse all. Loodan siis hoopis, et laupäeval on täpsed nii Benzema Reali eest kui ka Luis Suarez Barcelona särgis. Koefitsiendiks sellisele “kombole” tuleb 3.46 ja ma panen siia 3 eurot.

Ja lõpetuseks eemaldume jalgpalli juurest ja liigume tagasi Itaaliasse, kus laupäeval toimub Cortina d’Ampezzo suusakuurordis naiste kiirlaskumine. USA kaunitar Lindsey Vonn on tänavu võitnud neljast kiirlaskumisest kolm ning lisaks on tal Cortinaga suurepärased mälestused — karjääri esimene poodiumikoht ning 9 MK-etapivõitu. Vonni võidukoefitsient on madal (1.50), aga usun temasse ja panen siia 8 eurot.