Eelmisel nädalal tehtud viiest panusest läksid kolm pihta, kusjuures ebaõnnestusid mõlemad Hispaania liigaga seoses tehtud kombinatsioonid. Eriti valus oli muidugi variant, kus sidusin Karim Benzema ja Luis Suarezi väravalöömise ning viimase tõin sisse asenduseks Lionel Messile. Viimase vigastus aga tõsiseks ei osutunud ning nii argentiinlane kui Benzema olid nädalavahetusel täpsed.

Õnneks läks muidugi Lindsey Vonni kiirlaskumisvõiduga, sest jõudsin panuse ära teha, enne kui pärast edukaid treeninglaskumisi ameeriklanna koefitsient palju pisemaks muutus. Kaks ülejäänut edu toonud panust olid üksikud jalgpallimängud ehk siis Tottenham Hotspur alistas võõrsil Crystal Palace’i ning Torino Juventus said kodus jagu AS Romast.

Käiku läheb kaks nädalat tagasi tehtud panus Djokovicile

Sel nädalal võtan kasutusse veidi vähem raha, sest meenutan, et juba kaks nädalat tagasi panustasin 10 eurot Novak Djokovici võidule Austraalia lahtiste meistrivõistluste meesüksikmängus ning see läheb siis käiku sel nädalal. Serblane on juba nelja parema seas ja panustades oli tema võidukoefitsient 1.70.

Ülejäänud ennustused teen sel korral jalgpallile. Usun endiselt, et Torino Juventus pikendab seni 11-mängulist võiduseeriat Itaalia liigas. Juve mängib küll võõrsil, ent Verona Chievost peaks nende jaks üle käima. Koefitsiendiks on 1.55 ja ma panen siia 8 eurot.

Serie A mängule teen teisegi, veidi huvitavama panuse. Pühapäeval toimub suur Milano-derby, kus vastakuti AC Milan ja Internazionale. Eelmisi omavahelisi kohtumisi hinnates leidsin, et väravaid eriti ei lööda — viimase seitsme mänguga kokku vaid 8 tabamust. Ennustan, et ka sel korral lüüakse alla 2,5 värava mängus, koefitsient on 1.76 ja ma panen siia 5 eurot.

Viiemänguline karikakombo

Kombinatsioone peab ka ikka jätkuvalt tegema, aga rahaliselt suuri riske nendega ei võta. Prantsusmaal kohtuvad liigatabeli viies ja teine ehk SCO Angers võõrustab AS Monacot. Kodumeeskond on sel hooajal koguni kuus koduviiki teinud ja Monacogi võõrsilt neljal korral punktidejagamisega lahkunud.

Kas teadsid, et…

Matšieelne ennustamine annab võimaluse kombineerida kuni 12 erinevat panust ühele ennustuskupongile. Olenevalt neist kaheteistkümnest panusest, saad valida oma ühekordsete, kahekordsete, kolmekordsete jms panuste arvu ning süsteem paneb ise need kombod kokku.

Ootan viiki ja seon selle liider Pariisi Saint-Germaini võõrsilvõiduga AS Saint-Etienne üle. Koefitsiendiks tuli 4.67 ja ma panen siia 2 eurot.

Teise samasuguse, kaheeurose panuse teen Inglismaa karikasarjas koguni viiemängulise “kombo” peale.

Muidugi, võivad osad suurklubid karikavõistlustel kasutada nõrgendatud koosseise, aga loodan, et Arsenal ja Liverpool alistavad kodus vastavalt Burnley ja West Ham Unitedi ning et Chelsea, Manchester City ja Tottenham saavad võõrsilt võidu vastavalt MK Donsi, Aston Villa ja Colchester Unitedi üle. Selline kombinatsioon annaks koefitsiendiks 8.10.