Minu kogusaldo tormas hooga üles plussi poole, aga vaikselt teeb selline edu ka ettevaatlikuks. Realistiks jäädes ei saa eeldada, et selline edu lõpmatuseni säilib. Samas annab mõista, et targad ja kaalutletud otsused on spordiennustuses edu võti. Allar sai samuti Wawrinka võidule Nishikori üle pihta suhteliselt suure panusega, seega ka tema Paf-i saldo võrreldes eelmise vaheseisuga kasvas pea plussi tagasi. Teades milline spordivaim Allaril sees pesitseb, siis kindlasti üritab ta edaspidi kõigest väest minu edu kinni nabida, vahendeid valimata.

Järgnevatel päevadel otsustasin teha n.ö. “jalgpalli eri”. Eesti Meistriliigas on täna ees ootamas nii mõnigi oluline kohtumine tiitlivõitu silmas pidades ning algust tehakse UEFA Meistrite Liiga alagrupiturniiriga.

Tänastest koduse vutiliiga mängudest valisin välja FC Flora ja tabeli liidri FC Infoneti vahelise kohtumise. Flora ei suutnud minu õnneks möödunud laupäeval Nõmme Kalju vastu enamat 1-1 viigist, kuigi võimalusi see kohtumine võidukalt lõpetada oli Floral kuhjaga. Flora mängib täna taaskord koduplatsil ja kui Infonetti üle mängida ei suudeta, võivad florakad hakata vaikselt tiitlile hüvasti jätma. Viimati kohtuti omavahel kolm nädalat tagasi ja siis sai Flora kindla 3-0 võidu. Ennustangi siinkohal, et kodumeeskond on ka täna õhtul parem ja panustan 7.- eurot Flora võidule Paf-i koefitsiendiga 1,70.

UEFA Meistrite Liiga alagrupiturniiri avakohtumises sõidab täna Londoni Arsenal üle La Manche’i Pariisi. Huvitav saab olema jälgida kuidas PSG ilma Zlatanita hakkama saab. Meeskonna treeneritel on olnud suur väljakutse tiim mängima panna ilma Rootsi superstaari toetuseta rünnakul. Arsenali võitu otseselt ennustada ei julge, aga oma raha panen sellele, et Londoni meeskond naaseb Pariisist koju vähemalt viigiga. Mängu panen 8.- eurot Arsenali topeltšansile võit või viik Paf-i koefitsiendiga 1,86.

Ainsa Põhjamaade võistkonnana sai sel hooajal alagrupiturniirile FC Copenhagen. Kohe esimeses kohtumises kolmapäeval on taanlased paraja pähkli ees kui võõrsil minnakse vastamisi ülitugeva FC Portoga. Ilma pikema analüüsita ennustan selles kohtumises kodumeeskonna võitu Paf-i koefitsiendiga 1,53. Minu panuse suurus on 12.- eurot.

Allar Levandi ennustused

Kolm vooru ennustusi on tehtud ja seis on intrigeeriv! Algaja ennustajana on heameel, et proff Peep ei ole kaugele libisenud ja et spordiennustuses on ilma treenimata võimalik tugevatega rinda pista.
Eelmises voorus panin Wawrinka võidule poolfinaalis ja läks täppi. Taktikaliselt panin suurema summa (15 €) mängu, sest šveitslase vorm näitas tõusutrende. See tasus ennast kuhjaga ära.
Selleks korraks on US Open läbi. Kogemuse sellest turniirist on positiivne. Pole kunagi suurvõistlusi jälginud ise samal ajal panustades. Igaljuhul annab see hoopis teise tunde. Lisaks oma lemmiku toetamisele mänguliselt on huvi ka puhtmajanduslik. Peebuga on küll vahe 40€, aga oli ju vastasel sel korral ka häbematult õnne, kui pani 3-st kolm pihta.

Keskendun sel nädalal Meistrite Liigale ja jäähokile ning teen ühe panuse tennisele. Tennises on meie Vladimir Ivanov jõudnud Poolas kolme võiduga kvalis põhitabelisse, kus kohtub Dustin Browniga. Maailma sajas platseeruv hipi Brown on ettearvamatu ja väga sügeleks Vova peale pisut raha panna. Koefitsient on 5,60 aga… Hea küll - 5€ läheb. Tõenäosus on küll väike, aga omasid tuleb toetada.

On aeg pilgud Meistrite Liigale pöörata. Palju põnevaid mänge maratonturniiril , mis oma lõpplahenduse saab alles mais 2017. Valin seekord lemmikuid - PSV Eindhoven vs Atletico Madrid. Panustan Atletico võidule koef. 1,83 ka selle pärast, et oli ju mõned aastad tagasi Paf nende sponsor ja mul on olnud au nende kunagise staari, Diego Forlaniga, ühes lauas ka juttu ajada. Panuseks 5€.

KHL hoki köidab mind samuti puht isiklikel põhjustel, meeldib hoki ja kõik!
Valin Novosibirski Sibir ja Bratislava Slovan mängu ja panustan Sibirile ( koef. 1,80 ). Sibir on alustanud ilusasti asudes hetkel 6. Kohal - seitsmest mängust 4 võitu, samas kui Slovanil on seitsmest mängust 3 võitu. Kuum Novosibirski publik ja väravavaht Salak teevad omad ära. 5€ on minu panus!

Vaatame kuidas sel korral läheb!

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Värsked spordiennustuse koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid