Minul jäi jackpotist puudu vaid Barcelona võõrsil võit Euroliigas Olympiakose üle. Võitu on muidugi sel tasemel raske saada kui kohtumises visatakse vaid 52 silma. Peep Pahv jätkas oma mängu kindlakäeliselt, vaid NBA korvpallis vajab ta järelaitamistunde. Meie mõlema kogusaldod Paf-is kerkisid, Pahvil on krõbisevat kontol siiski pea kaks korda enam kui minul. Viimase kahe ennustustevooruga on mul tõsine kavatsus Pahvi edu kinni nabida ja ise võitjaks tulla. Mission impossible see pole.

Jätkan mulle palju edu toonud tenniselainel. Ivan Lendli alagrupis sai Londonis eilsega kõik juba selgeks. Poolfinaali pääsesid grupi puhaste paberitega läbinud Novak Djokovic ja kanadalane Milos Raonic. John McEnroe grupis peetakse viimased kohtumised täna ja seal on mõlemas mängus mul oma lemmik välja valitud. Andy Murray peab ka oma viimase alagrupiturniiri kohtumise võitma, et vältida Djokovici poolfinaalis. Õhtuses paaris on jaapanlane Kei Nishikori Marin Cilici vastu favoriit. Nishikori jahib pärast Stan Wawrinka alistamist Londonis tõsimeeli kohta poolfinaalis. Teen 23,86.- eurose kombo panuse Murray ja Nishikori võitudele Paf-i koefitsiendiga 1,96.

Lisaks teen kaks 5.- eurost panust muudele spordialadele. KHL-is valisin välja Avangardi Omski võõrsil võidu Vladivostoki üle Paf-i koefitsiendiga 2,15. Omski viimasest kaotusest on möödas pea kuu aega, vahepeal on võidetud lausa viis kohtumist järjest ja ega see kuueski tulemata jää!
Inglismaa Premier liigas on laupäeval ees ootamas tõeline põnevuslahing kui Manchester United võõrustab Old Traffordil Arsenali meeskonda. Mõlemad meeskonnad on viimastes voorudes tunnistanud mitmeid viike ja ennustan samasugust stsenaariumit ka sel korral. Viigi koefitsient Paf-is on 3,35. Peep Pahvi tagaajamine on alanud!

Peep Pahvi ennustused

Korvpalli euroliiga. Barcelona - Real. Panen 10 eurot Reali(koef. 1.70) peale. Hispaania ja kogu Euroopa korvpalli klassika. Olen tänavu näinud palju Reali mänge ja meeskond jätab väga sümpaatse mulje. Seepärast panustan nende võõrsil võidule.

KHL. Zagrebi Medveščak - Riia Dinamo. Panen 5 eurot Dinamo(koef. 3.00) peale. Lätlased on tänavu liiga ühed autsaiderid, kuid viimasel ajal on nende mäng liikunud tõusjoones. Miks nad ei võiks siis Horvaatias võita?

Inglise liiga. Manchester United - Arsenal. Panen 8 eurot Manchesteri(koef 2.55) võidu peale. Tegelikult on ju meeskonnad võrdsed ning sellises paaris on kindlat sooskit raske välja tuua. Panustan siiski kodumeeskonnale, kuigi nende tänavune mäng on tekitanud palju küsimusi.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.

Jaga
Kommentaarid