Alustame meeletut või meeleheitlikku tagaajamist ATP tennisega. Hetkel on käimas turniirid nii Moskvas kui ka Stockholmis ja homme peetakse mõlemal turniiril veel esimese ringi kohtumisi. Eesti esireket Jürgen Zopp kohtub Rootsi pealinnas sakslase B. Beckeriga (mitte Boris) ja Moskvas võtab samuti kvalifikatsioonist põhiturniirile pääsenud noor Aleksander Bublik mõõtu kaasmaalasest Konstantin Kravtšukist. Ennustan nii Jürgenile kui ka Bublikule võitu settidega 2-1, Paf-i koefitsient tuleb niimoodi lausa 34,16 ja mängu panen 4,56.- eurot.

Ning ülejäänud kaks ennustust teen UEFA Meistrite liiga jalgpallile. Tänastest kohtumistest valisin välja FC Copenhageni võõrsil mängu Leicester City vastu ja ennustan, et taanlased mängivad välja vähemalt viigi. Mängu panen 8.- eurot Paf-i koefitsiendiga 1,84. Ning kolmapäeval panustan Kiievi Dynamo võidule Benfica üle. Ukrainlased on kodus alati heas hoos ja Paf-i koefitsient 2,50 on ahvatlev. Siin panen mängu 6.- eurot.

Marko Kristali ennustused

Eelmine kord sai jõudsalt oma saldot kasvatatud, ainult viikide tabamisega on hetkel natukene raskusi. Peep peab aga küll nüüd ennast kokku võtma ja proovima valida ikka need meeskonnad, kes reaalselt ka võidavad, muidu vist peab Pafi käest natuke saldo kasvatamiseks vahendeid juurde küsima.

Seekordselt panustan natuke Meistrite liiga mängudele. Ehitan ühe toreda 10-eurose kombo järgnevatest kohtumistest: Sevilla võidab võõrsil Dinamo Zagrebit, Real Madrid alistab kodus Legia, Barcelona võidab kodus Manchester Cityt ja Bayern saaab kodus jagu PSVst. Koefitsiendiks arvutab Paf kokku 2.86.

Proovin siirduda ka suhteliselt tundmatule korvpallimaastikule ja panustan 6 eurot Euroliigas sellele, et nii Kaasani Unics, Real Madrid kui Milano EA7 kõik võidavad võõrsil omad mängud. Panuse saab võidu korral korrutada 14.14-ga.

Ja viimasena tavapärane eksootika rubriigi 5-eurone panus tuleb seekord Aasia meistrite liigast, kus FC Seoul paneb kodus FC Jeonbuki kotti (koef. 2.35).

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.

Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.