Tugitoolisportlaste rõõmuks saab kõikide nende kohtumiste resultaate PAF-is ka ennustada.

Teisipäeval vaid koduvõidud

Võtan endale Meistrite liiga eelarveks sel korral PAF-is 25 eurot. Teisipäeval olen küll suhteliselt konservatiivne panustaja, aga kuna favoriidid Müncheni Bayern ja FC Barcelona mängivad kodus, siis teisiti kui kodumeeskonna võidu peale oleks veidi liialt avantüristlik raha mängu panna.

Barca võidukoefitsent 1,50 pole ju sugugi halb, eriti eeldades, et eelmisel nädalavahetusel El Clasicol Realile kodus 1-2 alla jäädes peaks Barcelona staaridel Madridi nime kuuldes hari eriti punaseks minema. Seega panustangi 5 eurot Barcelona võidu peale Atletico üle.

Teises kohtumises pean õigeks panustada veidi teist moodi. Bayern on kahtlemata favoriit Benfica vastu nii esimeses kohtumises kui ka edasipääsu silmas pidades. Ja kuna kodus vaid üheväravaline võit oleks Bayerni jaoks sulaselge pettumus ja jätaks korduskohtumiseks Benficale veel igati korralikud väljavaated, siis julgen oma “viieka” panustada Bayerni händikäp võidule seisust 0-1. PAF-i koefitsent selleks on 1,53.

Kolmapäevalgi viike ei tohiks tulla, üks “1” ja üks “2”

Kolmapäeval julgen suhteliselt kerge südamega 5 eurot panna Pariisi Saint-Germaini koduvõidule Manchester City üle. Eelmise laupäeva liigamängus kõmmutas Zlatan Nice’i võrku lausa kolm palli ja ega City meestelgi sellest sahinast pääsu pole. PAF-I koefitsent pariislaste võidule on 1,72. Selle päeva teises kohtumises on asine panustada võõral väljakul Wolfsburgi vastu üles astuvale Madridi Realile. Real on pärast veebruari lõpus Atleticole allajäämist võitnud lausa kuus kohtumist järjest ja Wolfsburg omakorda pole pärast Genti alistamist Meistrite Liiga eelmises ringis suutnud koduses Bundesligas kolmest mängust ühtegi võitu saada. Reali võõrsil võit on PAF-is väärt koefitsenti 1,66 ja panusustan 5 eurot.

Viimase panusena ennustan juba enne esimesi kohtumisi nelja veerandfinaalist edasipääsejat. Keegi favoriitidest ei väärata, seega panustan oma 5 eurot kombinatsioonile Bayern, Barcelona, PSG ja Real. Sellise suhteliselt kindla kombinatsiooni väärtus PAF-is tuleb 2,33.

Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.