Võidu tõid mulle Berliini Hertha kodu- ja Leicester City võõrsilvõit, aga ka Sebastian Vetteli esikolmikusse jõudmine. Üliriskantne “kombo” Arsenal ja Chelsea kaotustega muidugi ei õnnestunud ning minu üllatuseks ei suutnud ka Müncheni Bayern suurelt 1. FC Kölni alistada.

Et liigades jalgpall peatus, sest vutikoondised üle maailma mängivad sõprus- ja ka valikmänge, peab sel nädalal veidi tähelepanelikumalt ringi vaatama. Panustan näiteks korvpallile ja isegi jäähokile, mida vist varem polegi teinud.

Ma ei tunne küll ala hästi, aga juba täna ehk neljapäeva õhtul kohtub jäähokiliigas KHL Moskva CSKA Piiteri SKA-ga. Konverentsifinaali avamängu võitsid pealinlased 3:0 ja usun, et nad on paremad ka sel korral. Koefitsient selleks on 1.80 ja ma panen ettevaatlikult 4 eurot.

Üks “kombo” korv-, teine jalgpallis

Korvpallis peetakse tähtsaid mänge Euroliigas ja mõtlesin väikese kombinatsiooni peale. Seon BC Himki võõrsilvõidu Kaunase Žalgirise üle — vabandan, et Siim-Sander Vene vastu panustan — Pireuse Olympiacosi koduvõiduga Madridi Reali vastu. Koefitsient sellisele kombole sai Paf-is 2.41 ja ega siiagi üle 4 euro panna ei julge.

Teise kombinatsiooni teen juba jalgpallirindel, kuigi Euroopa meeskonnad peavad sõprusmänge ehk maavõistlusi ning nende tulemust on alati raske ennustada. Eeldatavalt tugevam meeskond võib katsetada ja parimaid mehi mitte platsile saata ning nii on paljudel pisematel omakorda üllatusvõimalusi.

Reedel kohtuvad Portugal — Bulgaaria ning Slovakkia — Läti ja usun mõlemas kohtumises koduvõitu, kuna mõlema külalismeeskonna vutielus on segadusi ja ega koondisedki viimastel aegadel häid tulemusi näita. Nende kahe mängu “kombo” annab koefitsiendiks vaid 1.76 ja ma panustan siia 6 eurot.

Loodan Poola ja Brasiilia peale

Jalgpalliga jätkates leidsin veel laupäevase kohtumise Wroclawis, kus EM-valiktuniiril hästi mänginud Poola võõrustab meie põhjanaabreid. Soomel on Hans Backe näol uus peatreener, aga mängijatevalik pole poolakatega lähedaltki võrreldav. Lisades siia, et Poola valmistub EM-iks ja Soome alles harjub uue juhendajaga, pole soosikus kahtlust.

Ründajate Robert Lewandowski või Arkadiusz Miliki nimed lisavad kindlust veelgi ja nii vaatan tavalise panuse asemel hoopis “händikäpi” suunas. Ehk siis 0:1 seisust Poola võidule panustades oleks koefitsient 2.32. Loodan, et kaks väravat enam kui soomlased poolakad ikka löövad ja panen sellele 5 eurot.

Ja lõpuks “kolin” nii kaugele kui Lõuna-Ameerikasse. Seal on täies hoos juba 2018. aasta MM-valikmängud ja minu kauaaegne lemmik Brasiilia võõrustab Recifes Uruguayd. Kuigi mõlemad on tugevad ja kindlasti võib oodata tasavägist mängu, ennustan kodumeeskonna võitu. Brasiilia võidukoefitsient on 1.52 ja panustan siia 6 eurot.