Minu kogusaldo Paf-is kasvas veidikene, aga mitte piisaval määral, et Marko Kristalit ohustama hakata. Markol läksid mõlemad jalgpallile tehtud kombod vett vedama, aga Tuneesia võidu Guinea üle noppis ta kenasti üles. Tema saldo Paf-is kahanes pisut enam kui kümne euro võrra, aga edu minu ees on endiselt veenev. Üritan selle tasa teha järgmiste ennustussedelitega.

Rauda tuleb taguda kuni see on kuum. Seepärast jään oma esimeses ennustuses edu toonud valemi juurde. Pärast suurt kaotust Peterburis eelmisel nädalal reisivad Helsingi Jokerit oma järgmisele KHL-i kohtumisele Moskvasse kohaliku AKSK vastu. Moskva armeelased on kaks viimast kohtumist kaotanud, tänu millele on minetatud ka sarja liidrikoht. Ennustan, et AKSK võtab oma jalad kõhu alt välja ja võidab antud kohtumise vähemalt kahe väravaga. Paf-i koefitsiendile 1,71 panustan 8.- eurot.

Edasi liigun taaskord jalgpalli MM-valikmängude juurde ja üritan Markot lüüa tema enda taktikaga. Teen enda jaoks suhteliselt pika ennustustesedeli kus valin võitjateks Saksamaa ja Poola koondised ning lisaks ennustan, et Taani kodus Montenegrole ei kaota. Paf-i koefitsient tuleb sel moel 1,48 ja mängu panen 14,80.- eurot.

Ning kolmanda ennustuse teen tennisele. Hooaja viimane ATP Masters 1000 turniir Shanghais kogub tuure ja edetabeli tipud annavad oma mänguvormile enne ATP meistrivõistlusi Londonis veel viimast lihvi. Teen kolmese ennustustekombo, et Stan Wawrinka, Andy Murray kui ka Rafael Nadal Shanghais oma kolmapäevased teise ringi kohtumised võidavad. Paf-i koefitsient tuleb 1,61 ja mängu panen 12.- eurot.

Marko Kristali ennustused

Nagu näha, siis päevad pole vennad ja ennustamine ei ole nii lihtne nagu võis esimese korra järel arvata. Kui viikide peale panustades oli risk teadagi suur, siis lätlased vedasid mind seekord ikka korralikult alt rikkudes ilusa kombo oma allajäämisega Fääri saartele. Eksootika panus tõi poole kaotusest tagasi ja ega Peep ei tabagi veel päris profitasemel, nii et suurt lahti pole midagi ja rõõmsalt edasi uute panuste suunas.

Jätkan MM valikmängudele panustamist ja seekordne kombo sisaldab järgmisi mänge. Euroopas avavad võiduarved Tšehhi -Azerbadjani, Norra - San Marino ja Slovakkia - Šotimaa vastu ning siia lisan veel Poola võidu Armeenia üle ning ongi koos üks ilus 10 eurone combo koefiga 3,35.
Et Peep ei saaks öelda, et ma teisi spordialasid peale jalgpalli üldse ei tunnista, siis panen siia ühe Moskva hoki eri ja panustan 6 eurot selle peale, et Moskva CSKA võidab kodus Jokereid ning Moskva Spartak saab sugeda Omski Avangardilt. Normaalaja kombo koefiks tuleb 2,70.
Ja kuna eksootika rubriik tõi eelmine kord mulle natuke raha tagasi, siis tänane eksootika panus 5 eurot läheb Iraani võidule kodus Lõuna-Korea üle (koef 2,25).

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Spordiennustusi saad teha Pafi kodulehel.

Jaga
Kommentaarid