Uude nõukokku kuuluvad Vello Kuhi (eelmisest koosseisust) — esitajad Eesti Maaspordiliit Jõud ja Spordiliit Läänela, Kairis Leinus — esitaja Eesti Akadeemiline Spordiliit, Harry Lemberg -esitajad Eesti Treenerite Ühendus ja Eesti Kergejõustikuliit, Allar Levandi -esitaja Eesti Suusaliit, Raul Rebane — esitaja Eesti Maleliit, Raido Rüütel — esitaja Eesti Autospordi Liit ja Sven Sommer — esitaja Eesti Spordiajakirjanike Liit.

Kultuurkapitali poolt väljakuulutatud konkursile laekus 1. veebruariks 25 kandidaati 30-lt spordialaliidult, -ühenduselt ja -organisatsioonilt.

Sarnaselt ülejäänud sihtkapitalide nõukogudele nimetati uude koosseisu järjepidevuse huvides üks eelmise koosseisu liige. Minister pidas kandidaatide valikul silmas nende tihedat seotust spordielu erinevate tasanditega.

Analoogiliselt teiste sihtkapitalidega jälgiti põhimõtet hoiduda samade isikute määramisest erinevatesse raha jagavatesse organitesse ning püüti vältida tippjuhtide, ministeeriumide ja valitsusasutuste ametnike ning tegevpoliitikute kaasamist sihtkapitali nõukogu töösse.

Kultuuriministri sõnul oli kandidaatide rohkust ning professionaalsust arvestades valiku tegemine keeruline ülesanne. Minister on tänulik kõigile spordiühendustele, kes kandidaate üles seadsid ning sõelumise juures väärtuslike nõuannetega abiks olid.