New Yorgis Bronxis sündinud Wilson tuli esmakordselt Soome mängima 2010. aastal, kui ta värbas Honka meeskond. Ka tema abikaasa on nüüd soomlanna, endine korvpallur Laura Wilson. Viimased suved on ta alati Soome koondisega koos treeninud, nüüd võib ta ametlikult ka nende eest platsile joosta.

"Alates sellest ajast, kui ma Soome tulin ja oma naist kohtasin, olen vaikselt soomlaseks kasvanud. Olen omaks võtnud siinse elustiili ning mu parimad sõbrad on siin. Kõige tähtsam on nüüd, et olen ka ise soomlane," ütles Wilson ühes juunikuises intervjuus YLE-le.

Wilson läbis eelmise aasta lõpus ka kodakondsuse saamiseks vajaliku keeletesti. "Pidin viiest kolm õigesti saama ning saingi kolm ja sellest piisas. Mu süda on rohkem soomlane kui mu lugemine ja arusaamine," naljatles ta.

Eelmise hooaja teise poole mängis Wilson Prantsusmaa klubis SPO Rouen Basket.

Soome koondise 20-meheline koosseis: Roope Ahonen, Fiifi Aidoo, Joonas Caven, Tuomas Hirvonen, Shawn Huff, Ville Kaunisto, Mikko Koivisto, Petteri Koponen, Tuukka Kotti, Gerald Lee Jr, Antero Lehto, Carl Lindbom, Alexander Madsen, Lauri Markkanen, Oskar Michelsen, Erik Murphy, Antto Nikkarinen, Matti Nuutinen, Sasu Salin and Jamar Wilson.