Ülemineku osas on eestlane mõistagi õnnelik. "Ikkagi omajagu tugevam võistkond, mängivad Eurocup sarjas ja VTB liigat, mis mõlemad väga tugevad. Ka Balti liigas on veerandfinaali koht olemas ehk siis ka sealt saab veel mõned tugevad mängud – nii et tundus väga hea variant," kirjutas Siim-Sander Vene Profisportlase
.

"Laupäeval oli meil siis esimene mäng. Astana klubiga VTB liigas. Võitsime suurelt 84:62. Ise sain mängida natuke üle 18 minuti ja viskasin 8 punkti. Esimese mängu kohta võib öelda, et ei ole paha, kuna olin teinud ainult kaks trenni ja meeskonnal on nii palju erinevaid liikumisi, siis on üsna keeruline õiget kohta platsi peal leida ja õieti joosta sinna, kuhu peab. Õnneks meie mängujuht Curtis Millage aitas mind väga palju ja näitas mulle pidevalt, kus ma olema pean."

"Homme lubati korter anda. Siis saab ennast siia korralikult sisse seada. Esmaspäeval lendame juba Prantsusmaale, kus teisipäeval on juba väga tähtis Eurocupi mäng."

"Muide, VEFil on umbes 40 või 50 erinevat liikumist, mis minu jaoks on uus asi. Olen kuulnud, et osadel meeskondadel on sama palju, eriti NBAs, aga ise pole nii paljude kombinatsioonidega veel kokku puutunud," lisas Vene.