"Kui me vaatame mõlemaid meeskondi, siis pole kahtlustki, et tänases finaalis on kerge favoriit Saksamaa. Neil on ühtlaselt tugev meeskond, Argentina eelised peituvad individuaalses meisterlikkuses," sõnas Pareiko Delfile antud intervjuus.

Kogenud puurilukk tõi välja 36-aastase Miroslav Klose, kes töötab jalgpalliväljakul nagu loom. "Ta võib olla ju üle kolmekümne, kuid ta jookseb kaitses appi, survestab vastaseid koos kaaslastega, temas jagub jõudu ja jaksu. Üksi ta ei proovi üritada, ikka koos meeskonnaga," ütles Pareiko.

Enda ametivendadest rääkides kiitis Pareiko Saksamaa koondise väravavahti, Manuel Neuerit. "Neuer näitab sellel turniiril, kuidas peaks tegelikult väravavaht mängima. On näha, et koondise treenerid tahavad, et ta mängiks natuke eespool. Tundub, et Neuerile sobib selline stiil," kommenteeris Pareiko. Sampdoria klubis ja Argentina koondises mängiva väravavahi Sergio Romero tase olevat Pareiko hinnangul samuti finaalile vääriline.

Argentina koosseisus paistavad välja pigem indiviidid. "Messi juhib seda meeskonda, kuid argentiinlaste salarelv on pigem Angel di Maria. Kui ta jookseb täna väljakule, võib ta kindlasti mängu muuta," leidis Pareiko. 

Treeneritepinki kommenteerides ei tahtnud Eesti koondise esiväravavaht kummalegi poolele eelist anda. "Kui ma vaatan Löwi ja Sabella kehakeelt, siis Argentina treener on natuke vaoshoitum. Ta tahab enda tsükli lõpetada võiduga, kuid ei närveeri liiga palju. Kogemusi peaks tal vanuse tõttu rohkem olema. Arvan siiski, et mõlemad treenerid on tasemelt pigem võrdsed," lausus väravavaht.