Osavõturohkeimad individuaalalad on praeguse seisuga kergejõustik ja judo vastavalt 228 ja 131 osalejaga. Võistkonnaaladest on populaarseimad korvpall 24 ja mini-jalgpall 20 võistkonnaga, teatas SELL-i mängude pressiteenistus.

Kuigi arvulise registreerimise tähtaeg lõppeb alles 10. märtsil, on juba praegu enam kui 60 sportlase mängudele läkitamisest lisaks Tartu Ülikoolile teatanud veel seitse ülikooli: Tallinna Ülikool, Tampere Tehnikaülikool, Läti Põllumajandusülikool, Läti Kehakultuuri Akadeemia, Riia Tehnikaülikool, Leedu Kehakultuuriakadeemia ja Karlsruhe Ülikool. Kokku on osalemissoovist teatanud 58 ülikooli.

“Registreerimine on kulgenud ootuspäraselt. Tartu üliõpilasmängude projekti ettevalmistades seadsimegi eesmärgiks 1500 osalejat,” ütles Kairis Ulp, XXII SELL-i mängude direktor. “SELL-i mängud on Eesti tudengitele suurepäraseks võimaluseks oma sportlikud võimed kodu lähedal rahvusvahelises konkurentsis proovile panna ja kogeda vahetult suurvõistlusele omast ainulaadset õhustikku, “lisas Ulp.

XXII SELL-i mängude võistlusprogrammi kuulub 13 spordiala: kergejõustik, sulgpall, korvpall, male, rühmvõimlemine, saalihoki, judo, minijalgpall, orienteerumine, ujumine, võrkpall, maadlus ja seiklussport. Registreerumine jätkub 10. märtsini. Täpsem info võistluste koduleheküljelt www.sellstudentgames.com.