Kõige kindlamalt saab korduskohtumisele vastu minna Hispaania, kes võitis avamängu Slovakkia vastu Madridis 5:1.

Slovakkia peatreener Dusan Galis on Bratislavas toimuva korduskohtumise eel öelnud, et meeskonna võimalused finaalturniirile jõuda on kadunud. Samas on Slovakkia koduväljakul hästi mänginud — viimane kaotus pärineb 2003. aasta juunist, mil jäädi 0:1 alla Türgile.

Türgi, kes kaotas play-offi avamängu Šveitsile 0:2, üritab Istanbulis kaotusseisu tagasi mängida. Šveitsi peatreeneri Kobi Kuhni sõnul pole selles paaris veel midagi otsustatud. “Ees on veel vähemalt 90 minutit mänguaega ja ma ei oska öelda, kas meie 2-väravalisest edust piisab. Türgi paneb meid kindlasti suure surve alla,” lisas Kuhn.

Norral, kes kaotas Oslos avamängu Tšehhile 0:1, seisab ees väga raske ülesanne Prahas. Esmakordselt 1997. aastal kasutusele võetud play-off mängudes pole ükski meeskond koduväljaku kaotuse järel suutnud võõrsil play-offi saatust enda kasuks pöörata.

Neljandas paaris on Manamas vastamisi Bahrein ning Trinidad ja Tobago, kelle avamäng Port of Spain`is lõppes 1:1.

Austraalia võttis Sydney`s vastu Uruguay peale avamängu 0:1 kaotust Montevideos. Kuna kolmapäevase korduskohtumise normaal- ja lisaaeg lõppes 1:0 Austraaliale, otsustasid MM-ile pääseja penaltid. Austraalia võitis pingelise penaltiseeria 4:2 ja tagas pääsme finaalturniirile.

2006.a. MM-finaalturniirile pääsenud meeskonnad:
Euroopast: Saksamaa (korraldaja), Ukraina, Holland, Portugal, Itaalia, Poola, Inglismaa, Horvaatia, Prantsusmaa, Rootsi ja Serbia & Montenegro
Lõuna-Ameerikast: Argentina, Brasiilia, Paraguay ja Ecuador
Aafrikast: Tuneesia, Angola, Côte d’Ivoire, Ghana ja Togo
Aasiast: Iraan, Jaapan, Lõuna-Korea ja Saudi Araabia
Kesk- ja Põhja-Ameerikast: Mehhiko, USA ja Costa Rica.