Briti ajakirjanikud tundsid Hodgsoni pressikonverentsil erilist huvi, mida kavatseb peatreener sel korral ette võtta itaallaste mängujuhi Andrea Pirloga, kelle vastu jäädi 2012. aasta EMil selgelt hätta.

"Mida me teeme Pirloga? Esiteks me mängime seekord märksa paremini. Saame mängida palju energilisemalt, sest see on meie esimene mäng turniiril. EMil oli meie esitus Itaalia vastu selgelt meie neljast mängust nõrgim. Mängijad nõustuvad minuga," kommenteeris Hodgson, vahendab Eurosport.

Peatreener andis lubaduse, et fännid näevad Itaaliaga mängus ründavat Inglismaa koondist.

"Teeme sel korral kõik selleks, et Itaalia peaks meie ründemängu pärast muretsema. Eelmisel EMil oli meie üheks probleemiks itaallaste vastu, et meie rünnak ei töötanud ning Itaalia sai palli vallata ja mängu valitseda. Meie pidime samal ajal kaitsele rõhuma. Meie selge eesmärk on sel korral rünnata ning panna itaallased Steven Gerrardi ja Wayne Rooney osas muret tundma," lisas Hodgson.

Peatreener vihjas, et Itaalia vastu on algkoosseisus ka 19-aastane Liverpooli mängumees Raheem Sterling, sest tema on üheks võtmemängijaks, kes võib koos klubikaaslase Daniel Sturridge`iga Itaalia kaitsele peavalu valmistada.

Itaalia ja Inglismaa vaheline põnevusmäng on kavas sel laupäeval. Veel kuuluvad samasse alagruppi Uruguay ja Costa-Rica.