"Nad hüppasid meile näkku žeste tegema. See ajas mind tõsiselt vihale ja häiris meid kõiki. Võitlesime 90 minutit kõvasti. Pärast sellist mängu surutakse kätt ja lahkutakse. Selline reaktsioon on väga häiriv!" ütles Andersson.

"See on ilmselt kõige karmim mängu lõpp mu karjääris. Aga meeskond on veel elus, seega lakume oma haavu ja oleme järgmises mängus tagasi! Meil on siiani suurepärane võimalus edasi pääseda. Üritame kolmapäeval selle nimel teha kõik mis võimalik. Emotsionaalselt on praegu lihtsalt raske, sest punktita jäämine valmistas pettumuse."

Ühtlasi polnud Andersson rahul, et Rootsile 13. minutil penaltit ei antud. Marcus Berg pääses Manuel Neueriga vastamisi, kuid ründaja hoo peatas teda selga tõuganud Jerome Boateng.

"See tundus selge penalti. Meil on ju nüüd videokorduste süsteem! Kummaline, et kohtunik seda üle ei vaadanud. Ma pole seda oma silmadega veel näinud, aga ma usaldan oma kolleege, kes ütlesid, et see oli selge penalti," sõnas Andersson.

Saksamaa peatreener Joachim Löw kahetses paari löömata jäänud võimalust, kuid kiitis hoolealuseid kannatlikkuse eest. "Mis mulle täna eriti muljet avaldas, oli see, et me ei kaotanud närvi ega sattunud kaotusseisu jäämisest paanikasse. Säilitasime külma pea. Plaan oli kiirete söötudega rootslased ära väsitada, et nad meile vabu ruume jätaksid," rääkis Löw.

"Meil jäid mõned head võimalused löömata, aga me ei kaotanud kordagi lootust, et see mäng on võidetav. Võiduvärava puhul oli meil veidi ka õnne, aga see näitab, kui palju me endasse uskusime."