Ronaldo on esimene pallur, kes FIFA auhinna võitnud kolm korda (varem 1996 ja 1997). Maailma 148 riigi koondiste peatreeneritest asetasid MMi suurima väravaküti esimeseks 59 ning kokku kogus ta 357 punkti.

MM-võistluse parimaks mängijaks tunnistatud sakslane Oliver Kahn kogus 16 esikohta ja 171 punkti ning 1998. ja 2000. aasta laureaat prantslane Zinedine Zidane 18 esikohta ja 148 punkti.

Esikümnesse jõudsid veel Roberto Carlos 114, Rivaldo (mõlemad Brasiilia) 92, Raul (Hispaania) 90, Michael Ballack (Saksamaa) 82, David Beckham (Inglismaa) 51, Thierry Henry (Prantsusmaa) 38 ja Michael Owen (Inglismaa) 34 punktiga.

Naistest valiti parimaks USA koondise poolkaitsja Mia Hamm, kes võidutses ka mullu esimest korda korraldatud küsitlusel. 30aastane alabamalanna kogus 25 esikohta 77 võimalikust ja kogus 161 punkti. Järgnesid sakslanna Birgit Prinz 11 esikoha ja 96 punkti ning hiinlanna Sun Wen kolme esikoha ja 58 punktiga.

Lisaks jagati FIFA aastalõpugalal Madridis veel rida auhindu. Aastasaja klubi auhinna sai Madridi Real, ausa mängu auhinna Lõuna-Korea ja Jaapan. Aasta meeskonnaks nimetas FIFA maailmameistri Brasiilia, suurima progressi läbi teinud koondiseks tunnistati Senegal.

Väljateenitud auhinna said kätte ka MM-võistluste kolm paremat mängijat. Parimale mängijale mõeldud Kuldse palli võttis vastu Oliver Kahn, hõbedase Ronaldo ja pronksise Hong Myung-bo (Lõuna-Korea).

MM-i edukaimale väravakütile mõeldud Kuldse jalgpallisaapa sai Ronaldo, hõbedasi anti välja kaks — Rivaldole ja Miroslav Klosele (Saksamaa).

Finaalturniiri parim väravavaht oli Oliver Kahn, ausa mängu auhind kuulus Belgiale ja kõige võitluslikuma meeskonna auhind Lõuna-Koreale.