Rock pidi kohtumises hakkama saama ilma Augustas Peciukeviciuse, Tanel Kurbase ja Marek Doroninita. Avaveerand kaotati kindlalt 14:25 ning edaspidi enam suuri muutuseid ei toimunudki. Poolajale mingi Prienai üheksapunktilises eduseisus ning teisel poolajal tartlased lähemale enam ei saanudki.

Rocki parim oli Vilmantas Dilys 20 punktiga. Valmo Kriisa lisas 14 punkti ja 5 söötu, Janar Talts 10 punkti ja 8 lauapalli. Vastastel jõudsid täpselt 15 punktini tervelt neli meest. Mindaugas Lukauskis lisas sinna juurde 8 lauapalli, Vaidas Cepukaitis 4 blokki.

Vastased tabasid kahepunktiviskeid 68-protsendiliselt ja võitsid lauapallid 36:27.

Rockil seisavad ees nüüd pronksikohtumised Soome klubi Tampere Pyrintoga. Prienai kohtub finaalis Šiauliaiga.

Mängu eel:

Esimese mängu Tartus võitis Tonybet teatavasti 68:66. Kuna finaalipääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes, vajavad tartlased täna võõrsilt kolmepunktilist võitu.

Rock sõitis Leetu täiskoosseisus. Kaasa võeti ka kõik vigastatud mängijad. Pika bussireisi võttis ette ka laupäeval rangluu murdnud Augustas Peciukevicius, et omadele kaasa elada.

Rocki mänedžer Meelis Pastak sõnas pärast tänahommikust meeskonna treeningut Delfile, et Marek Doronin pole vigastusest paranenud ja täna õhtul ei mängi. Teised poolvigased ehk Tanel Kurbas ja Gert Dorbek on rivis. Kui palju seljahädaga võitlev Kurbas meeskonda aidata saab, selgub siiski alles mängu käigus.

Balti liiga esimene finalist on leedulaste Šiauliai, kes alistas poolfinaalis soomlaste Tampere Pyrintö.

Prienai-Rocki mäng algab kell 18:30. Tänasest mängust teeb otseülekande telekanal Viasat Sport Baltic.