Tasavägiselt kulgenud avaveerandi võitis kodumeeskond napilt, 24:22. Rock püsis Prantsuse liiga viienda klubi vastu kenasti mängus ka teisel veerandil ning pikale vaheajale minnes oli Elan Chaloni edu vaid 42:40.

Kolmandal veerandil pääsesid prantslased korraks kuue punktiga juhtima, kuid Rock ei lasknud vastaseid eest ning otsustavale veerandile mindi Elan Chaloni 57:54 juhtimisel.

Viimasel neljandikul domineeris mängu juba kodumeeskond, kes pääses kiiresti kaheksa punktiga juhtima. Rock jõudis kaks ja pool minutit enne lõppu veel nelja punkti kaugusele (67:63), kuid ameeriklane Justin Brownlee nõelas kohe valusa kolmesega ja viimase minuti alguseks oli vahe kärisenud üheksale (74:65). Lõpuminutil enam imet ei sündinud ning Rock sai tabelisse kaotuse.

Prantslaste suurimad korvikütid olid Jeremy Hazell 15 ning John Roberson ja Mathias Lessort võrdselt 13 punktiga (Lessortilt ka 12 lauapalli). Tartu korvide eest hoolitsesid eeskätt kaksikduubli teinud Karolis Petrukonis 16 (+12 lauda), Janar Talts 14 ja Gert Dorbek 11 punktiga.

Avapoolajal sai mõlemal klubil üks oluline mängija ka vigastada, kui platsi kõrvale jäid Prantsuse passiga bulgaarlane Ilian Evtimov ja Tanel Sokk. Kummagi mehe vigastuse tõsidus ei ole veel teada.

Selles vahegrupis mängivad veel ka itaallaste Cantu FoxTown ja Venemaa klubi Krasnojarski Jenissei. Nende omavaheline mäng toimub homme Itaalias. Vahegrupist edasi play-off´i pääseb kaks paremat.