Mängukäik kulgeski nende initsiatiivil kohe algusest peale. Oli märgatav, et nad läksid suuremate jõududega rünnakutele, millest tuli ka 1:0 värav. Silma jäi see, et Kolumbia ei lasknud väravast pead norgu, nad hakkasid rohkem ründama, riskisid, tegid kontrarünnakuid, tahtsid ruttu värava tagasi lüüa.

Brasiilia meeskond tervikuna oli esimene poolaeg nagu kuidagi rohkem valmis üks-ühele duelle võitma, nad olid tehnilisemad. Esimesel poolajal ei realiseerinud Kolumbia oma võimalusi ära ja see andis Brasiilia meeskonnale kindlust juurde. Taga nulli hoidmine on alati hea. 

Ma tegelikult lootsin, et Kolumbia annab Brasiiliale suuremat vastupanu, aga Brasiilia staarid õigustasid end rohkem, nende jõud olid tugevamad, igas liinis oli rohkem mängutegijaid kui Kolumbial. Kaitses kõik neli kaitsjat maailmatähed, mängisid väga hästi. Samuti keskväljal hästi. Oldi lihtsalt vastastest paremad.

Teine värav, mis tuli, oli väga ilus ning andis korraks Kolumbiale külma vee kaela, aga nad tegid head võimalused ja ei löönud kohe käega. See andis särtsu ja enesekindust juurde ning lõpuks tuligi penalt ja värav. Huvitav oli see, et James Rodriguez hakkas alles siis särama, kui Kolumbia oli juba kahe väravaga kaotusseisus. Siis hakkas ta mängu juhtima, varem oli ta natukene varjus. 

Neymari vigastus teeb Brasiillaste olukorra turniiri edasises faasis raskemaks. Kui tema on väljas, siis ma ei kujuta ettegi, kes asemele pannakse. Ta toob tagant üles, lõikab kiirusega liinide vahed ära ja tekitab väga ohtlikke olukordi.