"Mulle meeldib mitmekülgsus. Ühe ala peal passida on igav, ujud kogu aeg ühte ja sama. Üritan selili-, vabalt- ja liblikujumises tasemel olla. Siiani olen võistlustega väga rahul. Igal alal, mida ujunud olen, on tulnud isiklik," märkis Tribuntsov pärast 100 meetri vabaltujumise poolfinaali. Ka sellel distantsil tegi ta hommikuses eelujumises isikliku (49,88), mis on ühtlasi Eesti juunioride rekordiks. Õhtupoolikul tuli aeg 17 sajandikku nõrgem. "Tegelikult ei olnud halb aeg. Distantsi teist poolt ei kestnud nii hästi kui lootsin, võib olla alustasin liiga kiirelt. Tunne oli hea, aga ei tulnud seda õiget asja. Saab paremini," jäi poolfinaalide noorim mees tagasihoidlikuks.

"Universiaad on mulle selle hooaja viimane võistlus ja sellega saab joone alla tõmmata. Koju minnes võtan mõne nädala puhkust ning augustis lähevad treeningud taas täie hooga käima," rääkis Tribuntsov lähitulevikust. Sügisel peaks ta jätkama õpinguid Ameerika Ühendriikides. "Kooli poolt on kõik kindel. Mul endal on vaja keeletestid pisut paremaks saada, siis on minek."

Universiaadil ujub Tribuntsov veel kahte ala, 50 meetrit vabalt ning 4x100 meetri kombineeritud teateujumises selili vahetust. "Võiks uued rekordid tulla, enesetunne on siin väga hea," lootis noormees.