Võistkonna peatreener Indrek Reinbok: “Oleme KA Tallinna Kalev 2000 a. poiste võistkonda EYBLi sarjaks ette valmistanud üle aasta. Eesmärk on sarjast saada tasavägiseid mänge ja kogeda võimalikult erinevat korvpalli. Esimese etapi tulemusega oleme väga rahul: kuigi lõppseisudest võib välja lugeda, et meil läks kõik lihtsalt, siis tegelikkuses see päris nii ei olnud. Suutsime Peterburi etapil võrreldes vastastega näidata kiiremat ja agressiivsemat korvpalli, mis tõi ka edu. Esimesel etapil kogutud 5 võitu annavad meile väga hea võimaluse püüda I divisioni kohta järgmisel hooajal.

Võidumängude tulemused Peterburi etapilt: KA Tallinna Kalev vs BC Region 2010 64:39; vs BS Admiralteiskaja 65:39; vs BC Barsy 59:30; vs BC Arsenal 73:34; vs BS Kaliniskaya 51:36.

Meeskonnas mängisid: Andre Loigu, Daniel Beilinson, Ian Egert Raitma, Aleksei Žavoronkov, Mattias Hallismaa, Jaan Erik Lepp, Albert Saar, Maksim Ussenko, Kaspar Pahk, Karl Gustav Paloots, Arthur Herman Entsik ja Karl Kristjan Karpin. Meeskonna treenerid: Indrek Reinbok ja Kaarel Loigu.

Turniiri All-star viisikusse hääletati KA Tallinna Kalev mängija Aleksei Žavoronkov. Kogu turniiri parimaks mängijaks (MVP) tunnistati KA Tallinna Kalev mängija Daniel Beilinson.