Kolm päeva Saku Suurhallis kestnud rahvusvahelise takistussõidu võistluse viimase ala, parkuuri, kus takistuste kõrgus oli kuni 150 cm, võitis ümberhüpetel Rein Pill hobusel Ecuador ning teenis võiduauhinna, uhiuue sõiduauto Peugeot 307.

Üheksandale parkuurile startis 24 ratsanikku, kellest viis läbis parkuuri 0 karistuspunktiga ning pääsesid ümberhüpetele. Ümberhüpetel suutsid kaks võistlejat, Pill ja Astrid van Leeuwen (Holland, hobusel Skyman L.) läbida raja 0 karistuspunktiga. Pill oli hollandlannast ligi kuus sekundit kiirem ning võitis esikoha.

Kolmas oli Niklas Arvidsson (Rootsi, Cagliostro 931), kes eksis viimasel takistusel ja kogus neli karistuspunkti. Nelja karistuspunktiga lõpetas ümberhüpped ka Agnetha Lindelöw (Rootsi, Kames), kes aga oli kaasmaalasest aeglasem ning sai neljanda koha. Viies oli Mihhail Safronov (Venemaa, Robin Hood) kaheksa karistuspunktiga.

Teise koha võitja teenis selles parkuuris 23.000 krooni, kolmanda koha omanikule kuulus 19.000, neljanda koha omanik sai 16.000, viienda koha omanik 13.000 ning kuuendaks jäänud John Hickey (Iirimaa, Stanley I) 9000 krooni.